duminică, 20 mai 2012

VICTORIE. Star Şcoala 119 a învins pe Champions

Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a terminat neînvinsă grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, după victoria de duminică, scor 47-21, din deplasare, în faţa formaţiei ACS Champions. Jucătoarele alb-roşii s-au impus în toate cele opt etape disputate şi s-au calificat de pe primul loc din această serie la turneul final al competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici.

VEDEŢI REZUMATUL VIDEO

CLASAMENTUL GRUPEI A

Într-un meci în care nu am consemnat nicio schimbare de lider pe tabela de marcaj, Alexandra Marin (foto, la minge) a marcat primul coş al întâlnirii, după o pasă decisivă primită de la Roxana Mihai. Pivotul alb-roşiilor a întors serviciul faza următoare, atunci când nouarul formaţiei pregătite de Valentin Bâlă a bifat primele sale două puncte. Prima perioadă a revenit oaspetelor cu scorul de 10-2, ecartul mărindu-se până la pauza mare, atunci când echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a avut un avans de 20 de puncte pe tabela de marcaj, scor 25-5. Atacurile în viteză finalizate de sportivele Ruxandra Mihai, Livia Mariea şi Oana Dima au făcut ca diferenţa să fie una decisivă în stabilirea învingătoarei acestei partide încă din minutul 20.

Galerie foto Pentru a vedea imagini realizate la meciul dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi ACS Champions, partidă contând pentru etapa a zecea a grupei semifinale A din cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, accesaţi acest link...

După reluare, meciul a continuat în nota de dominare a jucătoarelor alb-roşii, care le-au avut pe parchet pe Roxana şi Ruxandra Mihai, Oana Dima, Livia Mariea şi Alexandra Marin, cele cinci baschetbaliste făcând diferenţa pe teren. În şapte minute am consemnat un nou parţial favorabil oaspetelor, scor 12-2, astfel că, după trei sferturi din această partidă, tabela a indicat 37-7 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă, cea mai mare diferenţă a întâlnirii. Gazdele au mai redus din handicap în ultima perioadă, pe care au câştigat-o la un ecart de patru puncte, 14-10, însă scorul final a fost de 41-27 pentru echipa Baschet Club Star Şcoala 119, team care s-a calificat la turneul final al Campionatului Municipal feminin Under 12 cu opt victorii din tot atâtea posibile şi cu o medie de 50,5 puncte pe joc.

Fără Lavinia Dinu şi fără Ioana Săndulescu, componentele alb-roşii au arătat că se pot impune în faţa oricărui adversar. Cristina Sultana, autoare a unui coş din acţiune, şi Amalia Cranta au debutat, duminică, la Baschet Club Star Şcoala 119. În acest sezon competiţional, echipa pregătită de Valentin Bâlă a disputat 29 de meciuri în Bucureşti, jucătoarele acestui team câştigând toate partidele programate din octombrie 2011 şi până în prezent. În Campionatul Municipal feminin sub 12 ani, baschetbalistele de la Star au acumulat 16 partide fără eşec din tot atâtea programate, restul de 13 victorii fiind obţinute în partide de verificare, turnee sau cupe organizate în Capitală.

În urmă cu o etapă, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a învins, în deplasare, scor 57-4, formaţia Raptors. Detalii aici....

Niciun comentariu: