sâmbătă, 18 august 2012

INFO. S-a definitivat lotul echipei de junioare trei

Conducerea echipei Baschet Club Star a mizat pe continuitate în privinţa lotului feminin sub 14 ani. Jucătoarele alb-roşii vor participa în cadrul Campionatului Naţional feminin de junioare trei, ediţia 2012-2013, sportive născute în anii 1999-2000, în aceeaşi componenţă ca în sezonul precedent. Fără niciun transfer la această categorie de vârstă, fetele pregătite de Valentin Bâlă au ca obiectiv primele şase locuri din ţară la Under 14, ceea ce echivalează cu o calificare la turneul final, grupa valorică A a întrecerii.

Toate componentele echipei Baschet Club Star, la această categorie de vârstă, sub 14 ani feminin, practică sportul de performanţă din octombrie 2011, în comparaţie cu majoritatea formaţiilor din ţară care au acumulat deja o experienţă de cel puţin trei ani. La prima participare la nivel naţional, în ediţia 2010-2011, fetele pregătite de Valentin Bâlă au încheiat pe locul 25 în România, din 49 de formaţii pentru ca, sezonul recent încheiat, 2011-2012, jucătoarele alb-roşii să facă un salt de 15 poziţii şi să se afle pe locul zece din 25 de grupări. Cu un lot deja omogen şi cu baschetbaliste care au început să evolueze din ce în ce mai bine, team-ul din Capitală poate spera la rezultate foarte bune în viitor, indiferent de adversarii pe care îi va avea de întâlnit din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, sezonul 2012-2013.

Cantonament În perioada 31 august - 8 septembrie, jucătoarele din cadrul lotului feminin sub 14 ani al echipei Baschet Club Star vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la munte, la Azuga.

Pentru noua ediţie de campionat vor fi folosite un număr de 14 sportive pe lista oficială care va fi înaintată către federaţia de specialitate. Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Cristina Grigore, Ioana Săndulescu, Maria Stratulat şi Maria Topîrceanu sunt numele care alcătuiesc echipa Baschet Club Star pentru competiţia rezervată junioarelor trei, la nivel naţional, în 2012-2013. În inter-sezon, conducerea alb-roşiilor a fost în discuţii cu câteva sportive, însă niciun transfer nu s-a concretizat. Dalia Ariton a preferat să plece de la CSŞ 2 la Olimpia Bucureşti, în timp ce Adelina Duţă a fost şi ea o posibilă mutare însă fără finalitate. Maria Topîrceanu este, până acum, singura achiziţie a B.C. Star.

Reunirea oficială a echipei Baschet Club Star este programată pe 23 august la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 119 "Vasile Voiculescu", atunci când vor începe antrenamentele pentru noul sezon competiţional. După o săptămână de pregătire în Capitală, jucătoarele alb-roşii vor pleca, pentru nouă zile, la munte, în cantonament. Revenirea în Bucureşti este programată în seara zilei de 8 septembrie. În stagiul centralizat, fetele pregătite de Valentin Bâlă vor disputa şi câteva partide de verificare cu formaţiile CSŞ 2 Bucureşti, grupa de junioare I, şi selecţionaletele sub 14 ani ale team-urilor ACS Champions şi CSU Ploieşti. Meciurile oficiale şi nu numai din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14 vor avea loc, ca şi până acum, la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 103.

Pentru a putea vedea lotul de jucătoare al echipei Baschet Club Star la categoria sub 14 ani feminin, accesaşi acest link...

Niciun comentariu: