sâmbătă, 13 octombrie 2012

UNDER 13. Victorie clară cu Dan Dacian: 78-26

Roxana Mihai a marcat singură cu opt puncte mai mult decât întreaga formaţie adversă, extrema alb-roşiilor având un total de 34 de puncte, în timp ce Oana Dima şi-a realizat un nou record al carierei cu cele 17 puncte trecute în cont în meciul de sâmbătă cu formaţia Dan Dacian. Echipa Baschet Club Star şi-a adjudecat întâlnirea cu un concludent 78-26, la capătul celei de-a doua etape din cadrul seriei a şasea preliminară a Campionatului Naţional feminin Under 13.

BC STAR - OLIMPIA 60-72

Jucătoarele alb-roşii au început meciul perfect şi s-au distanţat, treptat, până la 19 puncte pe tabela de marcaj la capătul primei perioade, atunci când am înregistrat scorul de 24-5 pentru echipa Baschet Club Star. Roxana Mihai a înscris 12 din cele 34 de puncte ale sale în mai puţin de zece minute. În sfertul al doilea, la o acţiune personală, Ruxandra Mihai s-a accidentat şi a fost înlocuită de Ingrid Paraschiv. Din acel moment, Oana Dima a devenit liderul fetelor pregătite de Valentin Bâlă şi de Liliana Uşurelu. Oana a avut un procentaj excelent la linia de aruncări libere, patru încercări marcate din cinci posibile, a marcat de două ori din acţiune din tot atâtea încercări şi a recuperat opt mingi în nouă minute. La jumătatea întâlnirii, Roxana Mihai şi colegele sale au condus cu 18 puncte, 37-19.

Info În presezon, echipa Baschet Club Star a susţinut două meciuri de verificare cu formaţia Basket Game Canada Alexandria, adversara grupării din Capitală în grupa a şasea preliminară. Detalii aici...

Două coşuri marcate de Ioana Săndulescu, urmate de alte două reuşite ale Oanei Dima au deschis partea a doua a întâlnirii dintre echipele Baschet Club Star şi Dan Dacian. Jucătoarele alb-roşii au realizat rapid un parţial de 12-0 şi şi-au mărit ecartul. Perioada a treia a adus alte 12 puncte Roxanei Mihai şi cinci pentru Oana Dima pentru un interval de 21-2, tabela indicând, după 30 de minute, scorul de 58-21. Lavinia Dinu a punctat de trei ori din suprafaţa de trei secunde, iar Oana Dima şi Livia Mariea au profitat de pasele decisive ale Roxanei Mihai, astfel că avantajul fetelor pregătite de Valentin Bâlă şi de Liliana Uşurelu a devenit maxim la ultima aruncare a meciului, atunci când Roxana Mihai a finalizat de la semidistanţă. Scorul final, 78-26 pentru Baschet Club Star a fost conform cu situaţia din teren.

După două etape disputate din seria a şasea preliminară a Campionatului Naţional feminin Under 13, echipa Baschet Club Star se află pe locul doi în grupă, cu trei puncte acumulate, cu unul mai puţin decât liderul Olimpia Bucureşti. Pe poziţia a treia se află formaţia Dan Dacian, iar grupările CSŞ 4 Bucureşti şi Basket Game Canada Alexandria îşi împart ultimele două poziţii. Într-o altă partidă din aceeaşi serie, tot sâmbătă dimineaţă, Olimpia Bucureşti a dispus de Basket Game Canada Alexandria cu 70-3. În reuniunea de seară, Baschet Club Star porneşte cu prima şansă în întâlnirea cu Clubul Sportiv Școlar 4 București. În ultima zi a turneului, fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt favorite în jocul cu Basket Game Canada Alexandria, o victorie asigurând practic calificarea în fazele superioare.

Pentru a putea vedea Regulamentul oficial al Campionatului Național feminin Under 13, atât la masculin cât și la feminin, accesați acest link...

Niciun comentariu: