duminică, 17 februarie 2013

UNDER 14. Succes în Municipal, 72-8 cu CSŞ 4

Cele 20 de puncte marcate de Cristina Grigore, duminică, în partida dintre echipele Baschet Club Star şi Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti, din cadrul etapei a opta a Campionatului Municipal de junioare trei au reprezentat un nou record personal al jucătoarei alb-roşiilor. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au evoluat pe propriul teren şi s-au impus fără probleme, scor 72-8, într-o partidă pe care au dominat-o încă din primul minut, chiar dacă din tabăra amfitrioanelor au fost odihnite, în acest joc, două titulare din lot, Ruxandra Mihai şi Roxana Mihai.

Partida s-a desfăşurat duminică, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, iar jucătoarele alb-roşii au reuşit să-şi adjudece avantajul terenului propriu. Gazdele au bifat, după opt etape, cea de-a şasea victorie în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, şi se află pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte, 14, cu liderul ACS Champions şi cu Olimpia 1 Bucureşti, toate cele trei grupări fiind departajate, în ordine, de coşaveraj şi de rezultatul întâlnirilor directe. Acelaşi număr de puncte cu aceste formaţii le-a acumulat şi Raptors, însă ocupanta locului patru are coeficientul cel mai mic dintre grupările menţionate mai sus. Runda următoare va avea loc pe 23 februarie atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă vor evolua în deplasare, pe terenul sportivelor de la Olimpia 1.

Statistică În meciul tur, echipa Baschet Club Star a învins, în deplasare, formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti cu scorul de 64-21, într-o întâlnire care a avut loc pe 20 octombrie 2012. Detalii aici.

Meciul de duminică, din cadrul etapei a opta a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, a început perfect pentru componentele Baschet Club Star, acestea realizând un parţial de 11-0, după acţiunile finalizate de Ana Florea, Cristina Grigore, Lavinia Dinu şi Oana Dima, ultima înscriind şi o aruncare liberă suplimentară după un coş cu fault. Prima perioadă s-a încheiat cu un avantaj considerabil de partea amfitrioanelor, scor 21-2. Cele două finalizări ale Amaliei Cranta, ambele din pasele Dianei Şuşnea plus trei puncte consecutive venite pe mâna ultimei jucătoare au făcut ca diferenţa dintre cele două formaţii să crească. Roxana Agachi a dominat spaţiul de trei secunde iar Diana Şuşnea a reuşit să fructifice ultima acţiune ofensivă din prima parte a întâlnirii, tabela indicând 33-3 după 20 de minute.

Cristina Grigore a marcat 12 din cele 20 de puncte reuşite în această întâlnire în partea a doua a disputei cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4, jucătoarea alb-roşiilor având un procentaj perfect şi la linia aruncărilor libere. Alexandra Marin şi-a trecut în cont un total de 12 puncte la final, chiar dacă a fost folosită mult mai puţin decât în partidele din Campionatul Naţional. La finele celui de-al treilea sfert, gazdele aveau 51-8, avantaj care a fost imposibil de recuperat pentru adversare. Mai mult, cea mai mare diferenţă de pe tabelă a fost cea consemnată la final, de 64 de puncte, scor 72-8. Roxana Agachi şi Ana Florea au realizat, în mai puţin de 20 de secunde, două coşuri din acţiune. Ioana Săndulescu nu a dezamăgit nici de această dată, sportiva arătând o excelentă creştere de formă în ultima perioadă.

Şi Lavinia Dinu a realizat un nou record personal la puncte marcate, însă la un meci din cadrul categoriei sale de vârstă. Detalii aici...

Niciun comentariu: