luni, 24 iunie 2013

TURNEU. Victorie la debut, cu Olimpia, scor 83-51

Ruxandra Mihai (la minge) a marcat 19 pct
Cu trei jucătoare care au marcat cel puţin 12 puncte, echipa Baschet Club Star s-a impus, luni dimineaţă, în primul meci din cadrul turneului final al Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au învins formaţia Olimpia, scor 83-51, într-o partidă desfăşurată pe teren propriu, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, acolo unde are loc ultimul act al acestei categorii de vârstă, Under 14, competiţie care a adunat şase grupări la start.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ruxandra Mihai a fost principala realizatoare a echipei Baschet Club Star, căpitanul alb-roşiilor bifând 19 puncte şi opt intercepţii de-a lungul evoluţiei sale în întâlnirea cu formaţia Olimpia. Alexandra Marin a încheiat întâlnirea cu o nouă double double, 14 puncte, 11 recuperări plus şase capace şi două intercepţii în timp ce Diana Şuşnea nu a dezamăgit, nici de această dată, şi a realizat 12 puncte şi opt recuperări. Roxana Mihai a avut nouă puncte, Oana Dima a totalizat opt iar Cristina Grigore a mai adăugat alte şapte puncte. Ana Florea şi Roxana Agachi au combinat pentru zece puncte împărţite în mod egal la care mai adăugăm şi cele două coşuri din acţiune venite pe mâna Liviei Mariea. În urma acestui succes, fetele pregătite de Valentin Bâlă au încheiat seria pe primul loc şi vor întâlni în semifinale, miercuri, echipa Raptors Bucureşti.

Statistică Ultimul meci dintre echipele Baschet Club Star şi Olimpia Bucureşti, la această categorie de vârstă, a avut loc în luna februarie, în sala din şoseaua Iancului, acolo unde jucătoarele alb-roşii s-au impus cu scorul de 46-37, după o partidă destul de echilibrată.

Echipa Baschet Club Star a condus încă din debutul partidei de luni, cu formaţia Olimpia, adversarele nereuşind nici măcar să fie egalele alb-roşiilor pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, prima perioadă a întâlnirii a fost una deosebit de disputată, mai ales până la jumătatea acesteia, în care gazdele s-au desprins abia pe final, atunci când am consemnat scorul de 27-15 pentru amfitrioane. Următorul paţial a revenit grupării din şoseaua Iancului, care a realizat un minimum de 13-12, echivalentul a 39-28 la pauza mare pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă. În partea a doua a meciului, gazdele au continuat să se distanţeze până la 56-35 în minutul 30, maximum posibil dintre cele două formaţii fiind atins chiar la final, când Ruxandra Mihai & Co au închis tabela la un ecart de 32 de puncte, 83-51.

Într-un alt meci desfăşurat tot luni, însă în seria opusă echipei Baschet Club Star, formaţia ACS Champions, campioana naţională en titre la această categorie, sub 14 ani, s-a impus în faţa grupării Raptors Bucureşti cu scorul de 73-50. Cum Sport For All nu s-a prezentat la turneul final, din motive obiective, organizatorii s-au văzut nevoiţi să modifice întreg programul competiţiei, toate partidele fiind decalate cu cel puţin două ore. Într-un alt joc, Olimpia a trecut de Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti, astfel că semifinalele Campionatului Municipal feminin de junioare trei, care sunt programate miercuri, la Şcoala 103, vor avea următoarea alcătuire: Baschet Club Star va întâlni Raptors iar ACS Champions se va confrunta cu Olimpia. Meciurile din penultimul act încep la 10.30, alb-roşiile având joc la 12.00.

În ultimul meci din cadrul sezonului regulat al Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, echipa Baschet Club Star a învins, în deplasare, formaţia BC 97 Bucureşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: