miercuri, 3 iulie 2013

UNDER 12. Relaxare la piscină, între două meciuri

Fetele s-au simţit bine la "Weekend"
După victoria din ultimul meci al grupei preliminare G din cadrul turneului final al Ligii Naţionale Under 12 feminin de la Târgu Mureş, scor 53-27 cu formaţia 4Sports, jucătoarele alb-roşii au profitat din plin de după amiaza liberă a zilei de miercuri şi s-au relaxat, preţ de câteva ore, la Complexul Sportiv şi de Agrement "Weekend". Joi de dimineaţă, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu vor relua jocurile din cadrul fazelor superioare ale acestei competiţii.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

La mai puţin de două ore după ultimul meci disputat în grupa preliminară G a turneului final din cadrul Ligii Naţionale de Minibaschet la feminin, componentele echipei Baschet Club Star au primit, din partea concucerii tehnice, un bonus pentru calificarea în fazele superioare ale întrecerii rezervată sportivelor născute în anii 2001-2002 şi chiar şi mai mici. Bianca Butilică, Teodora Ciupitu, Ana Stratulat, Ingrid Paraschiv, Amalia Cranta, Lavinia Dinum Maria Stratulat, Claudia Ilie, Maria Topîrceanu şi Irina Carp (foto, de la stânga la dreapta) s-au relaxat aproape toată după amiaza la un superb complex de agrement din Târgu Mureş, acolo unde au profitat din plin şi de piscine de diferite mărimi, tobogane cu apă şi alte diverse atracţii pentru copii şi nu numai.

Galerie foto Pentru a putea vede câteva imagini de la plimbarea de seară a delegaţiei echipei Baschet Club Star prin centrul municipiului Târgu Mureş, daţi click aici. Fetele au vizitat şi obiective turistice.

Amalia Cranta, Ingrid Paraschiv, Ana Stratulat şi Teodora Ciupitu au executat numeroase "salturi" spectaculoase în bazinul special amenajat pentru copii, în timp ce Lavinia Dinu a petrecut mai mult de jumătate de oră la toboganele cu apă. Fetele au continuat apoi cu o mică masă pentru a-şi încărca bateriile după care Ana Stratulat şi Claudia Ilie au fost iniţiate în "arta săriturilor" de către colegele lor. Maria Stratulat a supervizat, de pe margine, ca totul să se desfăşoare în condiţii "regulamentare" pentru ca tehnicienii echipei Baschet Club Star să nu intervină în bunul mers al activităţilor organizate şi de Maria Topîrceanu, Bianca Butilică şi Irina Carp. După aproximativ trei ore de bălăceală, jucătoarele alb-roşii au revenit la hotel, acolo unde, la ora 20.30 au avut programată masa de seară.

Pentru perioada 30 iunie - 6 iulie, atunci când au loc meciurile din cadrul Ligii Naţionale de Minibaschet la categoria sub 12 ani feminin, conducerea echipei Baschet Club Star a ales ca locaţie de cazare Hotel Continental, în Târgu Mureş. Serviciile oferite în acest interval de timp au fost de cel mai înalt nivel, aşa cum trebuie, de altfel, pentru o astfel de competiţie. Fără a avea un obiectiv stabilit la acest campionat, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu au ajuns în fazele superioare ale întrecerii, acolo unde, joi de dimineaţă, se vor confrunta cu puternica formaţie Phoenix Constanţa, grupare care are ca ţintă primele zece locuri. Partida este programată la Şcoala 18, pe terenul şase, de la ora 10.00. Până acum, alb-roşiile au câştigat două meciuri şi au pierdut două la Under 12 feminin.

Rezultatele complete ale echipei Baschet Club Star la turneul final al Ligii Naţionale Under 12 feminin pot fi vizualizate aici...

Niciun comentariu: