duminică, 22 septembrie 2013

PRESEZON. S-au încheiat jocurile de verificare

Ultimul amical a fost în faţa băieţilor
Lotul feminin al Baschet Club Star este gata pentru noul sezon competiţional. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au încheiat, sâmbătă, seria meciurilor de verificare, după ce au trecut cu scorul de 60-38 de selecţionata masculină sub 15 ani a alb-roşiilor. Roxana Mihai şi Diana Şuşnea au fost remarcatele învingătoarelor în timp ce Alexandra Marin şi Roxana Agachi au dominat spaţiul de trei secunde, prima având numeroase posibilităţi de finalizare din interior.

ÎN ALT MECI DIN PRESEZON: BC STAR - CSŞ 2 BUC. 80-35

După un început mai slab de meci, în care băieţii au controlat primele două perioade, jucătoarele alb-roşii au revenit şi au recuperat un deficit de zece puncte. După ce au egalat la 26, fetele pregătite de Valentin Bâlă nu au mai cedat şi au impus ritmul realizând un parţial de 34-12, echivalentul a 60-38 la final. Alexandra Marin a beneficiat de mingi utile în spaţiul de trei secunde, servantul ideal fiind Roxana Mihai, ultima fiind, de departe, cea mai combativă sportivă de pe teren, în timp ce Diana Şuşnea a evoluat conform indicaţiilor primite de pe bancă. Oana Dima, Roxana Agachi şi Livia Mariea au adus şi ele puncte într-o partidă destul de echilibrată în marea sa majoritate. Georgiana Ifrim nu a fost folosită din cauza unei accidentări, iar Maria Topîrceanu şi Amalia Cranta nu au fost prezente la sală, fiind învoite pentru această dispută.

Turneu Echipa Baschet Club Star a participat, la începutul lunii septembrie, la o dublă confruntare la Constanţa, cu formaţia Phoenix, din localitate. Jucătoarele alb-roşii şi-au adjudecat ambele partide la diferenţe de cel puţin 15 puncte. Detalii citiţi accesând acest link...

De la reunirea lotului feminin sub 15 ani al Baschet Club Star, de pe 12 august şi până în prezent, Diana Şuşnea, Roxana Mihai, Ruxandra Mihai, Alexandra Marin şi colegele sale au disputat şase meciuri de verificare, toate acestea fiind încheiate cu victorii. Fără modificări importante, jucătoarele alb-roşii sunt gata de debutul în noul sezon competiţional, urmând să evolueze în Campionatele Naţionale Under 14 şi Under 15 iar la nivel municipal vor trece pe la nivelul junioarelor doi şi a junioarelor trei dar şi la sub 12 ani feminin, acolo unde Lavinia Dinu, Amalia Cranta şi Ingrid Paraschiv vor trebui să-şi arate experienţa acumulată în ultimele două sezoane. Deşi, iniţial, Ioana Săndulescu nu a fost trecută în graficul de antrenamente, ea va reveni înainte de primul turneu naţional la Under 14.

Primul examen pentru echipa Baschet Club Star va fi în perioada 27-29 septembrie, atunci când va avea loc turneul de debut din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, partidele urmând a se desfăşura la Ploieşti, după cum a anunţat, vineri seară, site-ul oficial al federaţiei de specialitate din ţara noastră. Jucătoarele alb-roşii fac parte din seria preliminară F, alături de formaţiile CSŞ Ploieşti, CSŞ Târgovişte, CSM Târgovişte şi ACS Champions Bucureşti, primele trei locuri în serie urmând să obţină calificarea în faza superioară a competiţiei. Fetele de la Under 15 vor avea prima etapă pe data de 20 octombrie urmând să aibă adversare pe ACS Champions, CSŞ Ploieşti şi pe Solaris Ploieşti. Meciurile din cadrul Campionatul Municipal nu au încă o dată fixă pentru startul sezonului.

Echipa Baschet Club Star a întâlnit şi pe CSU Ploieşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: