marți, 22 octombrie 2013

MUNICIPAL. Băieţii au învins Steaua Magic: 62-21

Răzvan Minsuclescu (roşu) a jcat bine
Lotul masculin sub 12 ani al echipei Baschet Club Star a ajuns la două victorii din tot atâtea posibile în cadrul Campionatului Municipal masculin de minibaschet. Jucătorii alb-roşii au evoluat, duminică, în deplasare, în faţa formaţiei Steaua Magic II Bucureşti, grupare pe care au depăşit-o cu scorul de 62-21, la capătul unei partide pe care băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au dominat-o încă din primele minute. În urma acestui rezultat, echipa Baschet Club Star este lider în clasamentul seriei a patra, cu maximum de puncte acumulate, patru.

Răzvan Minculescu a realizat un nou record al carierei în meciul dintre echipele Baschet Club Star şi Steaua Magic II Bucureşti, jucătorul alb-roşiilor realizând 25 de puncte. Ştefan Dima a marcat 19 puncte iar Matei Toader i-a ajutat cu alte 12 puncte. Radu Dună a finalizat un coş din acţiune la care a mai adăugat încă o aruncare liberă, în timp ce Georgian Harnagea şi-a trecut în cont două puncte. David Negrişanu a transformat şi el o aruncare liberă chiar dacă a mai avut posibilitatea de a mai înscrie. David Iancu nu a fost folosit în această întâlnire, acelaşi lucru fiind valabil şi în privinţa lui Fabian Ifrim. În aceste condiţii, conducerea tehnică a avut la dispoziţie doar zece sportivi pe care i-a trecut pe foaia de arbitraj, minimum necesar, conform regulamentului, pentru startul unui joc oficial din cadrul Campionatului Municipal sub 12 ani.

Statistică În prima etapă a Campionatului Municipal masculin de minibaschet, jucătorii alb-roşii au disputat, acasă, un meci cu formaţia CS Otopeni. Întâlnirea a fost câştigată de băieţii pregătiţi de Orlando Butilică, după ce gazdele s-au impus cu scorul de 37-12. Detalii aici...

În partida cu formaţia Steaua Magic II Bucureşti, toţi componenţii echipei Baschet Club Star au prins un număr egal de minute pe teren, niciunul dintre sportivi neavând un plus pe teren faţă de colegii săi. Jucătorii alb-roşii au început foarte bine meciul de duminică şi au condus, după primele zece minute, cu scorul de 18-6. Cea de-a doua perioadă a avut o desfăşurare similară cu cea de debut, oaspeţii aflându-se la timonă aproape de fiecare dată astfel că, la pauza mare, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au avut un avans considerabil, scor 37-12. După reluare, Răzvan Minculescu, Ştefan Dima, Matei Toader, Georgian Harnagea, Radu Dună şi colegii lor au continuat să se distanţeze pe tabela de marcaj, scor 55-15 după 30 de minute, şi apoi 62-21 la capătul unei întâlniri pe care Star şi-a adjudecat-o.

După două etape disputate din cadrul seriei a patra a Campionatului Municipal de minibaschet, jucătorii alb-roşii se află pe primul loc în grupă cu maximum de puncte, patru. Pe poziţiile următoare se situează, în ordine, formaţiile CSŞ Steaua şi CSŞ 5 Bucureşti, ambele la egalitate de puncte, însă despărţite de coşaveraj, în timp ce locul patru este ocupat de CS Otopeni, urmată în ierarhie de CS Voluntari şi de Steaua Magic II Bucureşti. Runda viitoare, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică vor evolua pe teren propriu, la sala Şcolii 103, duminică, 27 octombrie, în faţa celor de la CS Voluntari, într-o dispută în care Răzvan Minculescu, Matei Toader, Radu Dună, Matei Şohan, Alexandru Cişmaşu şi colegii lor au prima şansă la o victorie în această fază a competiţiei rezervată sportivilor sub 12 ani.

Pentru a putea vedea toate rezultatele şi clasamentele din cadrul Campionatului Municipal masculin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: