luni, 14 octombrie 2013

MUNICIPAL. Meci fără istoric cu 4Sports: 114-0

Lupta sub panou a fost inegală
Lotul feminin sub 14 ani al echipei Baschet Club Star a debutat, duminică după amiază, pe propriul teren, în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Jucătoarele alb-roşii au dispus, fără drept de apel, în prima etapă a întrecerii pe Capitală, de formaţia CS 4Sports cu scorul de 114-0, după o partidă care nu a avut istoric. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au venit la această dispută după ce au încheiat fără eşec faza preliminară a Campionatului Naţional feminin Under 14.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

De precizat faptul că adversarele alb-roşiilor au fost cu un an mai mici de vârstă faţă de anii de naştere eligibili pentru categoria junioarelor trei, 2000-2001, şi că lotul deplasat de cei de la CS 4Sports pe terenul echipei Baschet Club Star a fost unul fără experienţă pentru acest nivel. În aceste condiţii, gazdele nu au avut niciun fel de problemă în a-şi impune ritmul şi de a finaliza aproape în orice moment. Replica venită din partea oaspetelor nu a fost cea pe care fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut-o în disputele din cadrul Campionatului Naţional iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj, la final, atunci când am consemnat un scor care nu mai poate da naştere la foarte multe comentarii, 114-0. În urma acestui rezultat, după prima etapă, Baschet Club Star a devenit lider în cadrul Campionatului Municipal feminin Under 14.

Statistică Pentru a putea vedea toate rezultatele la zi, clasamentul şi etapele din cadrul competiţiei din Capitală, la junioare trei, plus alte detalii legate de acest campionat, puteţi să accesaţi acest link...

Roxana Mihai a marcat 33 de puncte în partida de duminică, cu formaţia 4Sports, în timp ce Oana Dima a realizat 19. Ruxandra Mihai şi-a trecut în cont 18 puncte iar Alexandra Marin a bifat 14, fără însă a se forţa prea mult. Denisa Ţurcan a reuşit să-şi egaleze şi apoi să-şi depăşească recordul personal, sportiva având zece puncte în 20 de minute petrecute pe parchet. Georgiana Ifrim a mai adăugat alte opt puncte în timp ce Maria Topîrceanu a finalizat două coşuri din acţiune. Livia Mariea a transformat o aruncare liberă plus alte două puncte la acestea adunând alte trei puncte venite din partea Ioanei Săndulescu şi a încă unui coş de sub panou marcat de Maria Stratulat. Lavinia Dinu şi Amalia Cranta nu au putut să fie folosite, deşi au fost trecute pe foaia de arbitraj, acestea accidentându-se înaintea partidei.

În urma victoriei cu formaţia CS 4Sports, scor 114-0, echipa Baschet Club Star este lider în clasamentul junioarelor trei, în întrecerea pe Capitală, după prima etapă disputată. Pe poziţia a doua, cu acelaşi număr de puncte, două, dar departajată de coşaveraj, se află Sport For All, team care a dispus cu scorul de 84-6 de Vilis. De remarcat că o altă favorită la câştigarea Campionatului Muncipal feminin de junioare trei, Olimpia Bucureşti, a avut rundă liberă şi nu a avut  de disputat nicio partidă, gruparea din Şoseaua Iancului urmând să întâlnească, în etapa a doua, pe CSŞ 4 Bucureşti, etapă în care, de data aceasta, fetele pregătite de Valentin Bâlă se vor odihni deoarece s-au înscris nouă cluburi la această categorie atfel că, săptămânal, câte o echipă va sta şi nu va fi programată.

În perioada 11-13 octombrie, echipa Baschet Club Star a avut de disputat meciuri şi în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. Detalii citiţi aici...

Niciun comentariu: