duminică, 10 noiembrie 2013

BABYBASCHET. Înfrângere cu Vilis, scor 11-23

Sursa foto: arhivă Baschet Club Star
Lotul feminin sub zece ani al echipei Baschet Club Star a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 11-23, meciul cu formaţia Vilis. Partida s-a desfăşurat în deplasare şi a contat pentru etapa a cincea a Campionatului Municipal feminin de babybaschet, sportive născute în anii 2004-2005 şi chiar mai mici. Fetele pregătite de Ioana Topîrceanu nu au putut, nici de această dată, să-şi treacă în palmares primul succes într-o întâlnire oficială, astfel că Ana Stratulat şi colegele sale au rămas pe ultima poziţie.

Partida dintre echipele Baschet Club Star şi Vilis a început cu adversarele la timonă, gazdele reuşind să se distanţeze pe tabela de marcaj şi să menţină un ecart liniştitor pe toată durata celor 40 de minute. Jucătoarele alb-roşii nu au avut puterea să reintre în meci şi, chiar dacă au încercat, nu au găsit decât rareori drumul spre panoul advers. Vanesa Preda a marcat primul său coş într-o dispută oficială a formaţiei la care este legitimată, însă nici chiar ajutorul venit din partea Alexiei Pârvan, cu două punte trecute în cot, nu a fost suficient pentru ca oaspetele să poată spera la un rezultat favorabil. Vilis s-a impus cu scorul de 23-11 şi a trimis echipa Baschet Club Star pe ultimul loc în clasamentul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu având un total de doar cinci puncte.

Statistică Etapa trecută, jucătoarele alb-roşii au evoluat, pe teren propriu, în faţa formaţiei ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc, adversarele impunându-se cu scorul de 30-12 după ce, la jumătatea întâlnirii, echipa Baschet Club Star s-a aflat în avantaj. Detalii aici...

Principala realizatoare a alb-roşiilor, în meciul de sâmbătă, cu formaţia Vilis, a fost Vanesa Preda, cu patru puncte marcate, aceeaşi sportivă fiind protagonista unui moment inedit, după ce a finalizat, din greşeală, în propriul coş. Cu toate acestea, sportiva şi-a reparat greşeala prin cele două acţiuni finalizate la panoul advers. Alexia Pârvan şi Ana Stratulat au bifat patru puncte împărţite în mod egal, insufieciente însă pentru ca echipa Baschet Club Star să se impună în deplasare. Bianca Butilică, Claudia Ilie şi Ştefania Constantinescu nu au avut o zi tocmai fastă şi acest lucru s-a văzut în evoluţia ulterioară a scorului, acolo unde amfitrioanele şi-au impus ritmul şi au concretizat prima lor victorie în cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, competiţie rezervată categoriei sub zece ani.

După cinci etape disputate în actuala stagiune a competiţiei din Capitală rezervată sportivelor născute în anii 2004-2005 şi mai mici, echipa Baschet Club Star se află penultimul loc în clasament, cu doar patru puncte acumulate din tot atâtea meciuri disputate. Runda viitoare, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu vor întâlni un adversar destul de incomod,team-ul BC Severin, grupare care, până la această oră, are o linie statistică în care regăsim două victorii şi tot atâtea înfrângeri pentru un total de şase puncte acumulate. Cele două formaţii s-au întâlnit, de altfel, pentru prima dată, în presezon, acolo unde adversarele alb-roşiilor s-au impus la o diferenţă de opt puncte. Disputa din etapa a şasea, dintre echipele Baschet Club Star şi BC Severin urmează să aibă loc, sâmbătă, 16 noiembrie, în sala Şcolii 103.

Pentru a putea vedea rezultatele şi clasamentele la zi din cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, daţi click aici...

Niciun comentariu: