duminică, 3 noiembrie 2013

MINIBASCHET. Star a învins pe Dan Dacian, 51-8

Lavinia Dinu (la minge) a jucat excelent
Cu 24 de puncte marcate, Lavinia Dinu a fost la doar cinci lungimi de a-şi egala cea mai bună performanţă a carierei, în timp ce Ingrid Paraschiv a înscris 12 puncte iar Amalia Cranta alte zece în meciul pe care echipa Baschet Club Star l-a câştigat, pe teren propriu, sâmbătă, în faţa formaţiei ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşii rămân pe primul loc în seria a doua a Campionatului Municipal de minibaschet feminin, fiind urmate de CSŞ 2 şi de Dan Dacian I Sportul Studenţesc.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au început excelent meciul cu formaţia ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc, de pe teren, propriu, amfitrioanele reuşind să-şi asigure un avantaj de 14 puncte încă de la finalul perioadei de debut, atunci când tabela a indicat 16-2 pentru echipa Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roşii au continuat să-şi impună ritmul şi în sfertul al doilea, acolo unde am înregistrat un parţial de 7-0 pentru gazde, astfel că, la jumătatea întâlnirii, scorul a fost de 23-2 pentru Lavinia Dinu, Amalia Cranta, Ingrid Paraschiv şi colegele acestora. După reluare, Amalia Cranta, Ingrid Paraschiv şi Monica Ciobanu au făcut ca ecartul să crească până la 35-4, în minutul 30 iar Lavinia Dinu a bifat, pe final, câteva reuşite de excepţie, devenind coşghetera acestui joc. Tabela s-a închis la 51-8 pentru BC Star.

Statistică În prima etapă a Campionatului Muncicipal de minibaschet feminin, echipa Baschet Club Star a trecut de Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti cu un scor de forfait, 20-0, în timp ce runda următoare jucătoarele alb-roşii nu au mai disputat niciun meci, având zi liberă.

La numai şase ani, Ana Stratulat a arătat faptul că este o sportivă combativă şi s-a descurcat excelent în partida de sâmbătă, contra formaţiei ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc, acolo unde a şi marcat, de altfel, un coş din acţiune, după o recuperare ofensivă. Lavinia Dinu a fost de neoprit, pivotul alb-roşiilor trecându-şi în cont prima double double din carieră, 24 de puncte şi 11 recuperări, la care a mai adăugat şi trei pase decisive. Ingrid Paraschiv a plusat cu alte 12 puncte şi două pase decisive în timp ce Amalia Cranta, chiar dacă a înscris doar zece puncte, a fost servantul ideal pentru Lavinia Dinu, Ingrid Paraschiv şi pentru Monica Ciobanu, căpitanul echipei Baschet Club Star obişnuindu-ne cu astfel de evoluţii altruiste. Alexia Pârvan şi Vanessa Preda au debutat şi ele la categoria sub 12 ani.

În urma victoriei din faţa formaţiei ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc, scor 51-8, echipa Baschet Club Star a rămas, alături de prima grupare a rivalei de sâmbătă şi de CSŞ 2 Bucureşti, pe poziţiile fruntaşe ale clasamentului seriei a doua a Campionatului Municipal feminin de minibaschet. Etapa a patra va aduce şi un prim derby la vârf, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu urmând să primească replica celor de la CSŞ 2 într-o dispută care va avea loc duminică, la sala de educaţie fizică şi sport a liceului "Iuliu Maniu" din Capitală. În cazul unui nou succes, jucătoarele alb-roşii îşi vor consolida poziţia de lider, alături de ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc, Amalia Cranta şi colegele sale având ca obiectiv o calificare la turneul final al competiţiei din Capitală la acest nivel, Under 12.

Dacă doriţi să faceţi parte din loturile Baschet Club Star vă puteţi înscrie în orice moment accesând acest link...

Niciun comentariu: