sâmbătă, 12 aprilie 2014

UNDER 15. BC Star - KSE Tg. Secuiesc 65-78

Alb-roşiile au ratat foarte mult
Echipa Baschet Club a pierdut, sâmbătă, scor 65-78, meciul cu formaţia KSE Târgu Secuiesc, după ce jucătoarele alb-roşii nu au putut să-şi conserve un avantaj de 13 puncte, scor 21-8 în minutul nouă. Aceasta a fost cel de-al treilea eşec consecutiv al grupării din Capitală la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 15, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus, până acum, doar în partida inaugurală, la limită, în faţa celor de la CSŞ Bega Timişoara, scor 60-57.

VEZI STATISTICA MECIULUI

Chiar dacă au avut multe finalizări din spaţiul de trei secunde, în partida cu formaţia KSE Târgu Secuiesc echipa Baschet Club Star a cedat lupta în acest spaţiu şi a primit 53 de puncte de la adversare, faţă de cele 38 ale alb-roşiilor. Nici la recuperare avantajul nu a fost de partea formaţiei din Capitală, gruparea din judeţul Covasna câştigând 53 de mingi sub ambele panouri, cu 13 mai multe decât bucureştencele. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au ratat enorm într-un joc în care au beneficiat de 73 de atacuri din care au fructificat doar 20 pentru un procentaj de doar 27,4%, mult prea puţin pentru a spera la o posibilă victorie. Oana Dima, Roxana Agachi, Alexandra Ghiţă şi Ruxandra Mihai au fost eliminate pentru cinci greşeli personale într-o dispută în care echipa Baschet Club Star a fost penalizată cu 24 de faulturi.

Statistică Într-un alt meci desfăşurat la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 15, echipa Baschet Club Star a pierdut partida cu formaţia CSŞ Sfântu Gheorghe la o diferenţă de zece puncte, scor 78-68, la capătul unei întâlniri destul de disputate. Detalii citiţi aici...

Oana Dima, Diana Şuşnea, Livia Mariea, Alexandra Ghiţă şi Cristina Grigore au intrat perfect în meciul cu formaţia KSE Târgu Secuiesc şi au luat un avantaj de patru puncte, scor 10-6, după cinci minute, pe care l-au majorat apoi la 13, scor 21-8, cu un minut înainte de finalul primei perioade. În cel de-al doilea sfert, gazdele au întors partida cu un parţial de 23-11 şi au fost în avantaj la pauza mare, scor 33-32. După revenirea de la cabine, tabela s-a schimbat din nou, de data aceasta în favoarea alb-roşiilor. Ruxandra Mihai, Diana Şuşnea, Oana Dima, Roxana Agachi şi Alexandra Ghiţă au terminat în avantaj, după 30 de minute, scor 49-44, şi s-a părut că au forţa necesară de a se impune. Nu a fost însă aşa deoarece amfitrioanele au remontat spectaculos şi au câştigat cu scorul de 78-65.

În urma înfrângerii din meciul cu formaţia KSE Târgu Secuiesc, echipa Baschet Club Star va evolua în partida pentru locurile 7-8 în ţară în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, acolo le vor întâlni, duminică de dimineaţă, pe sportivele de la LAPI Dej. Bătălia pentru aur, în acest sezon, la categoria jucătoarelor născute în anii 1999-2000 şi chiar şi mai mici se va da între CSU Cuadripol Braşov şi LPS Arad, primul team producând surpriza turneului după eliminarea, în semifinale, a favoritei ACS Champions. Medaliile de bronz se vor decerna după înfruntarea dintre ACS Champions şi CSŞ Sfântu Gheorghe în timp ce locurile 5-6 au ca pretendente pe KSE Târgu Secuiesc şi pe CSŞ Bega Timişoara. Campionatul Naţional feminin Under 15 se încheie duminică după amiază.

Echipa Baschet Club Star a pierdut partida cu ACS Champions cu scorul de 59-64. Detalii aici...

Niciun comentariu: