joi, 19 iunie 2014

MUNICIPAL. Baschet Club Star a dominat Capitala

Alb-roşiile şi-au dominat adversarele
Jucătoarele alb-roşii au avut un parcurs perfect în Campionatul Municipal feminin de junioare trei, acolo unde au cucerit medalia de aur după 18 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Fetele pregătite de Valentin Bâlă şi-au îndeplinit astfel obiectivul fixat la debutul sezonului, fără să piardă o întâlnire. În întrecerea junioarelor doi, tot în Capitală, echipa Baschet Club Star a devenit vicecampioană în ediţia 2013-2014, având opt partide adjudecate din zece posibile, cu un lot inferior ca vârstă însă nu şi ca valoare.

VEDEŢI AICI REZULTATELE

În sezonul competiţional 2013-2014, conducerea echipei Baschet Club Star a folosit un număr de 20 de jucătoare în cadrul partidelor din Campionatul Municipal feminin, atât la junioare trei cât şi la junioare doi. Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Maria Stratulat, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Denisa Ţurcan, Alexandra Ghiţă, Cristina Grigore, Ioana Săndulescu, Lavinia Dinu, Maria Topîrceanu, Amalia Cranta, Ingrid Paraschiv, Irina Carp, Monica Ciobanu, Alexandra Pantazi şi Alexandra Degeratu au fost trecute, în fucţie de categoria de vârstă şi de meci, pe foile de arbitraj la disputele din Capitală. Cu un lot majoritar format din sportive născute în anii 1999-2000 şi chiar mai mici, fetele pregătite de Valentin Bâlă au evoluat cu succes la Under 16, ani de naştere 1998-1999.

Statistică În Campionatul Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor din ultimele cinci sezoane, jucătoarele alb-roşii dispunând de formaţia CS 4Sports cu scorul de 114-0 în prima etapă a categoriei sub 14 ani.

La categoria junioarelor trei, fetele pregătite de Valentin Bâlă au realizat meciuri foarte bune şi s-au impus, de fiecare dată, la diferenţe de cel puţin 12 puncte avans. Cele mai strânse întâlniri au fost cele cu CSŞ 6 Bucureşti şi cu Olimpia Bucureşti, acolo unde Ruxandra Mihai şi colegele sale au câştigat cu 60-48, cu prima formaţie, şi cu 61-43, cu cea de-a doua. Tot aici, jucătoarele alb-roşii au avut şi prestaţii în care nu au lăsat nicio şansă adversarelor, după succesele cu 105-16 în faţa CSŞ 6 Bucureşti, 120-14 cu CSŞ 2 Bucureşti, 86-6 cu ICED Bucureşti sau cu 60-15 în faţa formaţiei Olimpia, ultimul succes reprezentând cel mai mare ecart înregistrat într-o dispută cu gruparea din Şoseaua Iancului. Cu două excepţii, în meciurile din Municipal nu a fost folosit lotul de bază, cel din Campionatul Naţional U14.

În întrecerea junioarelor doi, în Campionatul Municipal, echipa Baschet Club Star a cucerit medaliile de argint, după liderul ACS Champions, la capătul unei ediţii în care jucătoarele alb-roşii nu au avut decât două sportive născute în anul 1998, în rest toate fetele pregătite de Valentin Bâlă fiind mai mici de vârsta eligibilă acestei competiţii. Cu opt victorii din zece meciuri disputate, Ruxandra Mihai şi colegele sale au fost peste formaţii precum Olimpia, team care a participat cu două loturi, CSŞ 4 Bucureşti sau Şcoala 97. Cristina Grigore nu a putut să joace în mare parte a sezonului din cauza unei apofizite tibiale, în timp ce Diana Şuşnea şi Roxana Agachi au prins toate întâlnirile din Capitală. Tot aici au mai fost folosite şi Lavinia Dinu, Amalia Cranta şi Maria Topîrceanu, sportive în vârstă doar 12 şi de 13 ani.

Tot în meciurile din Bucureşti, jucătoarele alb-roşii au fost neînvinse în partidele pentru Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. Detalii aici...

Niciun comentariu: