duminică, 30 noiembrie 2014

JUNIOARE III. Pas greşit cu Sport For All: 48-66

Sursa foto: arhivă BC Star
În cadrul etapei a doua a Campionatului Municipal de junioare trei, echipa BC Star Pro Basketball Academy a pierdut, duminică, scor 48-66, meciul cu formaţia Sport For All, una dintre candidatele la cucerirea unei medalii în întrecerea rezervată sportivelor născute în anii 2001-2002 şi mai mici. Jucătoarele alb-roşii nu au contat, din păcate, decât în primul sfert de oră al disputei, după care adversarele au preluat controlul şi s-au distanţat, treptat, până la un maximum de 18 puncte diferenţă, după ce la pauză au fost zece, scor 28-18, în favoarea amfitrioanelor.

În istoria confruntărilor directe dintre cele două grupări, aceasta a fost prima înfrângere a alb-roşiilor. După un prim sfert mai sărac în puncte, dar destul de echilibrat, gazdele de la Sport For All au fost la un pas în faţa echipei BC Star Pro Basketball Academy, tabela indicând scorul de 9-8. Antonia Alexe nu a fost într-o zi prea fastă şi acest lucru s-a văzut la recuperare, acolo de unde amfitrioanele au finalizat de multe ori şi cu condus la jumătatea întâlnirii cu 28-18. După reluare, Ilinca Păun şi Alexia Vlad-Neagu au părut că au puterea să-şi readucă în joc colegele însă nu a fost aşa. Fetele pregătite de Liliana Barbu au cedat cu scorul de 48-66. Alexia Vlad-Neagu, Maria Marin şi Antonia Alexe au părăsit terenul pentru cumul de greşeli. Amalia Cranta, Lavinia Dinu, Irina Dumitru şi Maria Stratulat nu au evoluat.

Statistică Etapa trecută, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, scor 88-25, partida desfăşurată pe teren propriu în faţa formaţiei CSU Asesoft Junior Ploieşti. Detalii şi foto puteţi vedea aici...

În urma acestui rezultat, după desfăşurarea a două runde din cadrul Campionatului Municipal de junioare trei, echipa BC Star Pro Basketball Academy se află pe locul al treilea, cu trei puncte, cu unul mai puţin decât ocupanta poziţiei de lider, Phoenix CSŞ 1 Constanţa, şi la egalitate cu Sport For All, însă aversarele au avantajul victoriei directe din partida de duminică. Pe locul patru se găseşte Viitorul Bucureşti iar în continuare, în această ierarhie, apar formaţiile ACS Champions, CSU Asesoft Junior şi CSŞ 4 Bucureşti. Runda viitoare, fetele pregătite de Liliana Barbu vor reveni pe teren propriu, acolo unde se vor confrunta cu Clubul Sportvi Şcolar 4 Bucureşti, cel mai probabil duminică, 7 decembrie, în jurul prânzului, în sala de educaţie fizică şi sport a Universităţii de Sud-Est "Lumina" din Capitală.

Ilinca Păun a fost principala marcatoare a echipei BC Star Pro Basketball Academy în partida pierdută, în deplasare, scor 48-66, în faţa formaţiei Sport For All. Jucătoarea alb-roşiilor a terminat cu 23 de puncte, a doua performanţă stagională a sa, după cele 31 de puncte trecute în cont în prima rundă, contra celor de la Asesoft. Alexia Vlad-Neagu şi Maria Marin au avut câte şapte puncte fiecare, prima fiind componentă şi a lotului de minibaschet al Baschet Club Star, la fel ca şi Ingrid Paraschiv, autoare a patru puncte, exact câte a bifat şi Antonia Alexe, liderul formaţiei pregătite de Liliana Barbu. Bianca Iordan a înscris primul său coş într-un meci oficial iar Irina Carp a transformat o aruncare liberă, în timp ce Amalia Cranta, Irina Dumitru, Lavinia Dinu, Maria Stratulat şi Miruna Stănescu nu au evoluat.

Programul şi rezultatele complete din cadrul Campionatului Municipal de junioare trei pot fi accesate aici...

Niciun comentariu: