duminică, 23 noiembrie 2014

MINIBASCHET. BC Star a trecut de Olimpia 2 Buc.

Credit foto: Alina Cojocaru
Lotul feminin sub 12 ani al echipei BC Star Pro Basketball Academy a reuşit să menţină neîntrerupt şirul victoriilor din cadrul Campionatului Municipal de minibaschet. Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus, duminică, pe teren propriu, scor 32-6, în faţa formaţiei Olimpia 2 Bucureşti şi au rămas, cu maximum de puncte, patru, pe primul loc într-o grupă din care mai fac parte Olimpia 1 Bucureşti, CSŞ 6 II Bucureşti, CSŞ 4 Bucureşti şi ACS Champions. În perioada 6-7 decembrie, alb-roşiile vor întâlni, în deplasare, pe Olimpia 1 Buc.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Celia Dumitrescu, la numai opt ani, a fost una dintre jucătoarele cele mai aplaudate în partida de duminică, cu Olimpia 2 Bucureşti. Componenta echipei BC Star Pro Basketball Academy a avut un debut de meci perfect şi a transformat toate cele patru aruncări libere de care a beneficiat, aducând primele puncte pe tabela de marcaj pentru amfitrioane. Alexia Vlad-Neagu a fost cea mai bună marcatoare a disputei, decarul gazdelor bifând 11 puncte. Ingrid Paraschiv a plusat cu alte opt puncte iar Miruna Stănescu a mai adăugat alte şase puncte pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă. Ana Stratulat a finalizat un coş din acţiune iar Irina Carp a mai adăugat un punct de la linia de pedeapsă. Bianca Butilică a revenit în lotul amfitrioanelor iar Vanessa Preda şi Ioana Carp şi-au ajutat colegele mai ales în defensivă.

Statistică Etapa trecută, echipa BC Star Pro Basketball Academy s-a impus pe terenul formaţiei CSŞ 6 II Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au câştigat întâlnirea din runda inaugurală a Campionatului Municipal feminin de minibaschet cu scorul de 62-18. Detalii puteţi citi aici...

Componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au condus pe tabela de marcaj încă de la primele posesii şi nu au avut probleme foarte mari în partida de dumincă. Alexia Vlad-Neagu şi Celia Dumitrescu au marcat toate punctele în sfertul inaugural astfel că, după zece minute de la primul angajament, gazdele au avut 7-0. A urmat un nou interval adjudecat de fetele pregătite de Valentin Bâlă, scor 12-5, Ingrid Paraschiv, Miruna Stănescu şi Irina Carp făcând ca, la pauza mare, amfitrioanele să aibă un avans de 14 puncte, scor 19-5. După reluare, alb-roşiile au continuat să-şi majoreze avantajul şi să se desprindă la 27-6 în minutul 30. Ana Stratulat a marcat ultimul coş al jocului şi a stabilit scorul final la 32-6 pentru BC Star Pro Basketball Academy, cel mai mare avans din disputa etapei a doua.

Fetele pregătite de Valentin Bâlă au rămas neînvinse în grupa B de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, jucătoarele alb-roşii conducând în clasamentul seriei cu patru puncte şi cu un coşaveraj superior celor de la Olimpia 1 Bucureşti, ocupanta poziţiei a doua. Pe locurile următoare se situează CSŞ 6 II Bucureşti, ACS Champions şi CSŞ 4 Bucureşti în timp ce Olimpia 2 Bucureşti închide ierarhia seriei. Componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy se vor deplasa, în perioada 6-7 decembrie, pe terenul celor de la Olimpia 1, acolo unde va avea un joc deosebit de dificil în faţa unui lot mai omogen şi considerat mai experimentat. Primele patru clasate din cele două grupe de calificare vor ajunge în fazele superioare, în lupta pentru cucerirea medaliilor.

Pentru a putea vedea meciurile pe care le mai au de disputat jucătoarele alb-roşii în faza de calificare, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: