sâmbătă, 6 decembrie 2014

JUNIORI III. Alb-roşii, învinşi la scor de BC Slam

Băieţii au evoluat cu trac
După un meci în care nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei ci doar cea a diferenţei de scor dintre combatante, echipa BC Star Pro Basketball Academy a pierdut, sâmbătă, în deplasare, disputa cu formaţia BC Slam, una din favoritele la cucerirea titlului naţional la categoria sub 14 ani. Adversarii s-au impus, fără probleme, scor 113-14, după o întâlnire pe care au dominat-o de la primele posesii, chiar dacă din lotul lor au lipsit jucători care evoluează în lotul de bază.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Fără Georgian Harnagea şi fără David Iancu, lotul alb-roşiilor a fost, încă din start, unul cu opt sportivi, minimum admis de regulament. Fără a avea o bancă lungă şi cu Andrei Ghimeţ aflat la primul său meci oficial la care s-a adăugat şi Eric Zaharia cu a doua sa prezenţă într-o astfel de întâlnire, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă nu au putut să facă faţă unei formaţii cu mult mai omogene şi mai valoroase care a avut de partea sa atât avantajul taliei cât şi al vârstei, jucători născuţi în 2001 şi nu în 2002-2003 aşa cum sunt cei din echipa BC Star Pro Baskteball Academy. Cu toate acestea, amfitrionii şi-au respectat blazonul şi au rămas neînvinşi pe teren propriu, având o medie de 105 puncte marcate pe meci şi doar de 20 primite, după primele trei etape disputate în cadrul Campionatului Municipal de juniori trei.

Statistică În prima etapă a competiţiei din Capitală, cea rezervată categoriei sub 14 ani, echipa BC Star Pro Basketball a stat iar în runda a doua alb-roşii au câştigat, pe teren propriu, scor 51-40, cu Vilis.

În meciul de sâmbătă, pierdut cu BC Slam, scor 14-113, Eduard Harabagiu şi Matei Toader şi-au împărţit, în mod egal, zece puncte, însă primul a evoluat accidentat din sfertul al doilea, după un contact mai dur cu un adversar. Dragoş Toma a completat lista marcatorilor echipei BC Star Pro Basketball Academy cu un coş din acţiune iar Alexandru Cişmaşu a mai adăugat alte două libere în dreptul alb-roşiilor. Gazdele au avut 43-2 după primul sfert şi un avans de 51 de puncte la pauza mare, scor 61-6, ecart irecuperabil în 20 de minute. După reluare, amfitrionii au continuat să se distanţeze pe tabela de marcaj şi au condus cu 84-10 în minutul 30. Fără a forţa, oponenţii alb-roşilor au ajuns la un avataj de 99 de puncte după ce au închis tabela la 113-14, cea mai mare diferenţă de scor din acest sezon.

După trei etape disputate în cadrul grupei C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de juniori trei, echipa BC Star Pro Basketball Academy şi-a împărţit numărul victoriilor şi înfrângerilor în cele două partide disputate şi a acumulat trei puncte, echivalentul locului patru în serie. Lider este Vilis, cu cinci puncte din trei meciuri, pe locurile următoare fiind BC Slam şi BC Steaua, ambele cu un pas în spatele liderului. Poziţia a cincea este ocupată de Dan Dacian Bucureşti iar ierarhia este închisă de CS 4Sports şi de Steaua Magic Bucureşti. Următorul meci al băieţilor pregătiţi de Valentin Bâlă va avea loc în perioada 20-21 decembrie, pe teren propriu, în sala Şcolii 103, atunci când vor primi vizita celor de la ACS Dan Dacian. În intervalul 13-14 decembrie va fi programată acţiunea Performbaschet.

Pentru a putea vedea programul meciurilor echipei BC Star Pro Baschetball Academy, la juniori trei, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: