duminică, 14 decembrie 2014

MINIBASCHET. Succes cu Champions, scor 42-26

Alexia Vlad-Neagu a fost coşgheteră
Echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, duminică, pe teren propriu, scor 42-26, partida cu formaţia ACS Champions, întâlnire care a contat pentru etapa a patra a Campionatului Municipal de Minibaschet. Alexia Vlad-Neagu a fost principala realizatoare a acestei partide, sportiva alb-roşiilor bifând un total de 21 de puncte, şase recuperări şi două pase decisive. În urma acestui succes, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi-au consolidat poziţia în serie.

VEDEŢI GALERIA FOTO 

Alexia Vlad-Neagu a înscris jumătate din punctele marcate de echipa BC Star Pro Basketball în meciul de duminică pe care alb-roşiile l-au disputat cu formaţia ACS Champions. Ingrid Paraschiv a adăugat alte 12 puncte iar cele două componente din lotul amfitrioanelor au totalizat 36 de puncte, cu zece mai multe decât au avut toate adversarele acestora. Miruna Stănescu a prins o zi mai puţin fastă însă şi-a ajutat colegele cu alte patru puncte. Vanessa Preda a avut trei puncte iar Ana Stratulat a finalizat şi ea un coş din acţiune pentru un total de 42 de puncte în dreptul gazdelor, acestea asigurându-şi succesul în disputa de pe teren propriu. Irina Carp, Ioana Carp şi Daria Săndulescu nu au finalizat nicio acţiune, chiar dacă au avut această posibilitate, însă acestea au ajutat excelent în faza defensivă.

Statistică Etapa trecută, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au disputat meciul contra liderului grupei B de calificare din cadrul Campionatului Municipal de Minibaschet feminin, partidă pe care jucătoarele alb-roşii au pierdut-o. Detalij puteţi citi la acest link...

În partida dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi Champions am consemnat o singură dată egalitatea, scor 2-2, după primele două posesii. După acest moment, gazdele au condus în permanenţă şi s-au desprins în fiecare perioadă pentru un ecart maxim de 16 puncte la finalul întâlnirii. La capătul sfertului inaugural, amfitrioanele au fost în avantaj cu 10-4, coşurile alb-roşiilor venind pe mâna jucătoarelor Alexia Vlad-Neagu, Miruna Stănescu şi Ingrid Paraschiv. La pauza mare, tabela a indicat 21-12 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă, acestea desprinzându-se apoi la 30-18 în minutul 30. Chiar dacă, în ultimele minute, titularele au resimţit oboseala, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au mai plusat cu alte patru puncte avans şi au închis tabela la scorul de 42-26.

După patru etape disputate în grupa B de calificare din cadrul Campionatului Municipal de Minibaschet feminin, echipa BC Star a câştigat trei meciuri şi are un total de şapte puncte, cu unul mai puţin decât liderul Olimpia 1 Bucureşti. Pe treapta a treia în serie se află formaţia CSŞ 4 Bucureşti, aceasta fiind urmată de ACS Champions. Ultimele locuri în ierarhia seriei alb-roşiilor revin sportivelor de la CSŞ 6 II Bucureşti şi de la Olimpia 2 Bucureşti. Până pe 18 ianuarie 2015, echipa BC Star Pro Basketball Academy nu va mai avea niciun joc de disputat, la acea dată fetele pregătite de Valentin Bâlă urmând să întâlnească, pe teren propriu, gruparea CSŞ 4 Bucureşti. O eventuală victorie a gazdelor le-ar asigura acestora accesul în fazele superioare ale întrecerii sub 12 ani în Capitală.

Pentru a putea vedea toate rezultatele şi marcatoarele echipei BC Star Pro Basketball Academy în actualul sezon, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: