sâmbătă, 13 octombrie 2012

REUŞITĂ. Baschet Club Star - CSŞ 4 Buc. 110-24

Cu 51 de puncte marcate, Roxana Mihai (foto, la minge) a reuşit cea mai bună performanţă din istoria echipei Baschet Club Star la capitolul puncte marcate într-un meci. Jucătoarele alb-roşii şi-au trecut în cont, sâmbătă seara, a doua victorie consecutivă în cadrul seriei a şasea preliminare a Campionatului Naţional feminin Under 13, competiţie rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici. Fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Liliana Uşurelu au dispus de CSŞ 4 Bucureşti cu scorul de 110-24, cea mai mare diferenţă din grupă.

După un debut de meci mai greoi, în care adversarele alb-roşiilor au fost mai atente la finalizare şi au condus de două ori pe tabela de marcaj, Ruxandra Mihai şi Oana Dima au înscris fiecare câte un coş şi au închis prima perioadă la 14-11 pentru Baschet Club Star. Sfertul al doilea a fost unul perfect pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Liliana Uşurelu. Fără niciun punct primit şi cu o ofensivă excelentă, având în Roxana Mihai o sportivă într-o excelentă formă fizică, componentele Baschet Club Star au combinat pentru un parţial de 37-0, echivalentul a 51-11 la pauza mare. Livia Mariea a avut 12 puncte la jumătatea întâlnirii, în timp ce Roxana Mihai a adunat 20 de puncte şi şase intercepţii în prima parte a disputei cu CSŞ 4 iar Maria Topîrceanu şi-a trecut în cont prima reuşită de când a sosit în lot.

Galerie foto Pentru a vedea câteva imagini de la partida dintre echipele Baschet Club Star şi Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti, de sâmbătă seara, din sala "Prof. Octavian Dimofte" din Capitală, daţi click aici...

Sfertul al treilea a continuat tot cu echipa Baschet Club Star la timonă. Amalia Cranta a demonstrat că poate evolua fără probleme alături de colegele sale, sportiva reuşind două intercepţii şi un capac la cea mai înaltă jucătoare a adversarelor, fază care a făcut rapid deliciul tribunelor. Lavinia Dinu a punctat şi ea de sub panou, în timp ce Roxana Mihai a continuat să înscrie şi în această perioadă, interval în care a realizat 12 puncte, astfel că, după 30 de minute, a avut un total de 32 de puncte. Până la final, nouarul alb-roşiilor a combinat pentru un total de 51 de puncte, nou record personal şi cea mai importantă performanţă din istoria clubului. Ruxandra Mihai a terminat cu 19 puncte iar Oana Dima a avut 12. Scorul final al partidei de sâmbătă a fost de 110-24 pentru echipa Baschet Club Star.

După trei partide disputate în cadrul seriei a şasea preliminare din cadrul Campionatului Naţional feminin sub 13 ani, echipa Baschet Club Star se află pe locul al doilea în grupă, la un punct distanţă de Olimpia Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au marcat 248 de puncte în trei întâlniri, echivalentul a 82,66 puncte pe meci, şi au primit doar 122 de puncte, ceea ce înseamnă o medie de doar 40 de puncte. Cu un coeficient de 2,032, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Liliana Uşurelu au şanse foarte mari de a-şi adjudeca o posibilă calificare în fazele superioare ale competiţiei încă de duminică, atunci când Ruxandra Mihai şi colegele sale vor primi replica formaţiei Basket Game Canada Alexandria, atunci când va reveni în lot şi Alexandra Marin, care şi-a încheiat perioada de recuperare după o tendinită patelară.

În etapa precedentă, echipa Baschet Club Star a trecut de formaţia Dan Dacian Bucureşti cu scorul de 78-26. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: