vineri, 27 septembrie 2013

UNDER 14. Star, victorie cu CSŞ Târgovişte: 83-67

Primul coş al alb-roşiilor din acest sezon
Ioana Săndulescu a marcat primul coş din acţiune al echipei Baschet Club Star în sezonul 2013-2014, în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. Jucătoarele alb-roşii s-au impus, vineri după amiază, scor 83-67, în faţa formaţiei CSŞ Târgovişte, într-un meci din cadrul turneului de sală de la Ploieşti contând pentru seria preliminară F. Într-o altă partidă din grupă, CSM Târgovişte a trecut de ACS Champions cu 40-36 în timp ce gazdele de la CSŞ Ploieşti au avut liber în prima etapă.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

După prima rundă din cadrul seriei preliminare F a Campionatului Naţional feminin Under 14, echipa Baschet Club Star a devenit lider în grupa din care face parte, fiind urmată, în ordine, de CSM Târgovişte, ACS Champions şi de CSŞ Târgovişte. Formaţia CSŞ Ploieşti are programat primul meci abia sâmbătă dimineaţă. Surpriza etapei a venit la partida dintre CSM Târgovişte şi ACS Champions, acolo unde cea de-a doua grupare a cedat, la limită, scor 36-40, deşi a pornit ca favorită în această dispută. În cea de-a doua etapă, jucătoarele alb-roşii le vor întâlni pe sportivele de la ACS Champions iar CSŞ Ploieşti va debuta cu CSM Târgovişte. CSŞ Târgovişte nu va evolua deoarece are rundă liberă în reuniunea de dimineaţă. După amiaza, Baschet Club Star va primi replica CSŞ Ploieşti iar CSŞ Târgovişte o va avea ca rivală pe CSŞ Ploieşti.

Debut Echipa Baschet Club Star a acumulat cea de-a şaptea victorie consecutivă, din tot atâtea meciuri jucate, în actuala stagiune, după primele şase întâlniri pe care le-a câştigat la rând în presezon. Detalii de la toate întâlnirile de verificare puteţi citi accesând acest link...

Ruxandra Mihai, Alexandra Marin, Georgiana Ifrim, Ioana Săndulescu şi Lavinia Dinu au făcut parte din echipa de start a alb-roşiilor în meciul de vineri după amiază cu formaţia CSŞ Târgovişte. Primele două sportive au combinat pentru un total de 26 de puncte în numai zece minute, interval la finalul căruia bucureştencele au avut 32-24. În sfertul al doilea, Roxana Mihai şi-a trecut în cont zece puncte în tot atâtea minute în timp ce Oana Dima a realizat doar trei şi a terminat prima jumătate a disputei cu patru greşeli personale, lucru care nu a împiedicat-o să aibă o prestaţie foarte bună după pauză, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă au condus cu 56-39. Livia Mariea şi Georgiana Ifrim au arătat că se poate conta pe ele şi au finalizat când a fost nevoie, ambele punctând în momente importante.

După un ce au pierdut cea de-a treia perioadă cu un parţial de 12-16, echivalentul a 68-55 pe tabelă, după 30 de minute, jucătoarele alb-roşii nu au mai repetat greşeala pe final şi s-au impus cu scorul de 83-67, bifând prima victorie din acest sezon în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. Alexandra Marin a terminat cu o double double, 20 de puncte şi 15 recuperări, Ruxandra Mihai a încheiat cu 19 puncte, în timp ce Roxana Mihai a avut 15 puncte iar Oana Dima 12. Livia Mariea şi-a ajutat colegele cu alte nouă puncte la care s-au mai adăugat două reuşite din acţiune ale Georgianei Ifrim şi alte două coşuri venite din partea Ioanei Săndulescu şi a Mariei Stratulat. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au revenit, vineri seară, în Capitală, urmând să se întoarcă, din nou, la Ploieşti, sâmbătă dimineaţa.

Detalii despre adversarele alb-roşiilor din seria preliminară F din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, citiţi aici...

Niciun comentariu: