marți, 29 octombrie 2013

MUNICIPAL. Băieţii au câştigat patru meciuri

Jucătorii alb-roşii speră la turneul final
Lotul masculin de minibaschet al alb-roşiilor a continuat, sâmbătă şi duminică, seria victoriilor în cadrul Campionatului Municipal sub 12 ani. Echipa Baschet Club Star a învins formaţiile Sport For All, scor 53-27, în deplasare, şi CS Voluntari, scor 38-11, pe teren propriu, şi a ajuns la patru victorii din tot atâtea partide disputate în grupele de calificare ale întrecerii din Capitală. De menţionat faptul că, la disputa cu Voluntari, oaspeţii s-au retras de pe teren când mai erau de joc doar şase minute până la finalul întâlnirii respective.

Partida de sâmbătă, dintre echipele Sport For All şi Baschet Club Star a fost una de verificare, pentru ambele grupări, aceasta nefiind inclusă în calendarul competiţional oficial al Campionatului Municipal masculin sub 12 ani. Tehnicienii celor două formaţii au avut astfel posibilitatea să ruleze toţi sportivii din lot şi să urmărească anumite teme pe durata acestei întâlniri. Răzvan Minculescu, Georgian Harnagea, Radu Dună, Matei Toader şi Ştefan Dima au fost cei care au dus greul şi care au finalizat aproape toate acţiunile băieţilor pregătiţi de Orlando Butilică. Echipa Baschet Club Star a dominat, de altfel, disputa şi a reuşit să se impună la finalul acesteia cu scorul de 53-27. În urma acestui rezultat, în sezonul în curs, alb-roşii au rămas neînvinşi şi au continuat şirul partidelor consecutive fără eşec în întrecerea de minibaschet.

Statistică Într-un alt meci din cadrul Campionatului Municipal masculin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star a învins, în etapa a doua, în deplasare, formaţia Steaua Magic II Bucureşti, cu scorul de 62-21, după un joc pe care alb-roşii l-au dominat din start. Detalii aici...

Duminică, la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 a avut loc partida dintre echipele Baschet Club Star şi CS Voluntari, întâlnire care a contat pentru runda a treia a Campionatului Municipal masculin de mininbaschet. Jucătorii alb-roşii au evoluat fără greşeală şi s-au distanţat, în minutul 34, la un ecart de 27 de puncte, scor 38-11. La o fază de atac a adversarilor, David Iancu a reuşit să blocheze regulamentar aruncarea unui sportiv din lotul oaspeţilor însă banca tehnică a vizitatorilor nu a fost de aceeaşi părere şi a decis să retragă formaţia de pe teren. Motivul invocat a fost acela că brigada de arbitraj a avut decizii inconstante de-a lungul desfăşurării disputei. Cum CS Voluntari nu a mai revenit pe parchet, luni, AMBB a decis ca meciul să fie omologat cu scorul de 20-0 în favoarea Baschet Club Star.

În urma celor două partide adjudecate sâmbătă şi duminică, jucătorii alb-roşii au acumulat patru victorii la rând în acest sezon la minibaschet. În ceea ce priveşte clasamentul seriei a patra de calificare a Campionatului Municipal masculin sub 12 ani, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au maximum de puncte trecute în cont, şase, şi conduc în ierarhia acestei serii, după trei etape disputate. Pe poziţia a doua se află Clubul Sportiv Şcolar 5, cu aceeaşi linie statistică, însă cu un coşaveraj inferior, în timp ce formaţiile CSŞ Steaua şi CS Vilis ocupă locurile trei, respectiv patru. Runda următoare, sâmbătă, 2 noiembrie, echipa Baschet Club Star se va deplasa pe terenul celor de la CS Vilis, întâlnirea urmând să aibă loc de la ora 12.00 la Şcoala 32 din Capitală, obiectivul alb-roşiilor fiind a patra victorie la rând.

În prima etapă din cadrul Campionatului Municipal masculin de minibaschet, jucătorii alb-roşii au debutat cu dreptul în faţa CS Otopeni. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: