duminică, 17 noiembrie 2013

BABYBASCHET. Piticele au rămas fără victorie

Oaspetele s-au impus pe final
În cel mai echilibrat meci disputat în acest sezon, componentele echipei Baschet Club Star au fost, duminică, la un pas de o mare surpriză în partida de pe teren propriu cu formaţia BC Severin. Din păcate, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, pe final, atunci când Bianca Butilică, Vanessa Preda şi Ana Stratulat nu au putut să aducă un posibil coş decisiv. Fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au cedat, la limită, scor 7-9, disputa din etapa a şasea a Campionatului Municipal de babybaschet şi au rămas fără nicio victorie.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ana Stratulat a înscris toate cele şapte puncte pe care le-am bifat în dreptul echipei Baschet Club Star în partida cu formaţia BC Severin. Bianca Butilică şi Vanessa Preda ar fi putut şi ele să-şi treacă numele pe lista marcatoarelor însă ambele au ratat acţiuni destul de favorabile, mai ales din spaţiul de trei secunde. Mai mult, prima sportivă a avut patru aruncări libere consecutive nefructificate ceea ce ar fi echivalat cu o posibilă schimbare de lider pe final, atunci când oaspetele nu au mai găsit, nici ele, drumul spre coşul advers. Fără Claudia Ilie, dar cu Alexia Pârvan şi cu Ştefania Constantinescu pe teren, amfitrioanele au arătat mai combative decât în etapele precedente. Ioana Carp şi Daria Săndulescu au prins mingi la recuperare iar Ana Stratulat ar fi putut trimite disputa în prelungiri, însă a ratat de puţin ultima sa aruncare.

Statistică Într-un alt meci pe care l-au susţinut în cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, sportive născute în anii 2004 şi 2005, jucătoarele alb-roşii au cedat partida din deplasare, scor 11-23, cu formaţia Vilis. Detalii despre această întâlnire puteţi citi aici...

Primele zece minute ale meciului dintre echipele Baschet Club Star şi BC Severin au fost deosebit de disputate şi au revenit, suprinzător, amfitrioanelor, acestea conducând cu 3-1 la capătul perioadei de debut. A urmat un parţial de 6-3 în favoarea adversarelor iar tabela de marcaj s-a schimbat la 7-6 pentru oaspete. După reluare, Ana Stratulat a egalat la 7-7 iar gazdele au avut posibilitatea să se desprindă însă nu a fost aşa deoarece vizitatoarele nu au permis acest lucru şi au condus cu scorul de 9-7. Finalul nu a adus nimic nou pe foaie, timp de un parţial complet niciuna dintre combatante neputând să finalizeze nicio acţiune ofensivă. Formaţia BC Severin s-a impus cu 9-7 şi a bifat un nou succes în cadrul Campionatului Municipal de babybaschet, BC Star neavând nicio victorie.

După şase etape programate în cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, echipa Baschet Club Star nu a adunat decât şase puncte şi este singura grupare din Capitală care nu a bifat niciun succes până acum. Runda viitoare, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu se vor deplasa pe terenul celor de la BC Slam, team care a acumulat, până acum, trei victorii din cinci posibile, astfel că, cel puţin pentru o nouă dispută, adversarele jucătoarelor alb-roşii vor pleca, din nou, cu prima şansă la victorie. Aceasta va fi, de altfel, ultima etapă care contează pentru turul competiţiei bucureştene la categoria sportivelor născute în anii 2004-2005 şi chiar şi mai mici, acolo unde, pentru prima oară de la înfiinţare, Baschet Club Star are înscrisă o echipă în cadrul meciurilor de la babybaschet feminin.

Pentru a vizualiza toate rezultatele şi clasamentele din cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: