luni, 25 noiembrie 2013

JUNIOARE III. Succes facil cu CSŞ 4, scor 89-19

Oana Dima a bifat un joc perfect
Oana Dima a marcat 36 de puncte în meciul câştigat de echipa Baschet Club Star, duminică, pe teren propriu, scor 89-19 contra formaţiei CSŞ 4 Bucureşti. Jucătoarea alb-roşiilor a realizat un nou record personal la puncte marcate într-o partidă oficială, depăşindu-şi cu zece lungimi vechea performanţă. Disputa a contat pentru etapa a şaptea din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt pe primul loc cu 12 puncte dar şi o rundă restanţă.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

După acest rezultat, jucătoarele alb-roşii au rămas pe primul loc în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, fetele pregătite de Valentin Bâlă având şase victorii din tot atâtea posibile plus o restanţă cu formaţia Vilis. Pe locul al doilea în clasament se află Sport For All, cu 11 puncte, iar pe treapta a treia se găseşte Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti cu zece puncte, ambele pierzând în disputele directe cu echipa Baschet Club Star. Ruxandra Mihai şi colegele sale nu au avut, până acum, probleme prea mari în partidele pe care le-au susţinut în întrecerile din Capitală, dovadă şi statistica acestora de până acum, cu o medie de 91,5 puncte marcate pe joc şi numai 17,66 primite într-un total de şase partide. Runda viitoare, Baschet Club Star va întâlni pe Vilis, în deplasare, într-un meci care va avea loc pe 7 decembrie.

Statistică În etapa a şasea a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, jucătoarele alb-roşii au bifat un nou succes în această competiţie după ce au învins, în deplasare, scor 60-15, pe formaţia Olimpia, în ultimul meci oficial al Roxanei Mihai în actualul sezon.

Cu 36 de puncte marcate în meciul cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti, Oana Dima a înscris aproape de două ori mai mult decât au reuşit-o toate adversarele alb-roşiilor în această întâlnire. Mai mult, jucătoarea a bifat un nou record personal la puncte marcate, precedentul fiind de 26. Ruxandra Mihai a contribuit cu 24 de puncte şi 11 pase decisive de puncte la victoria formaţiei pregătite de Valentin Bâlă, la acestea adăugându-se alte opt puncte ale Liviei Mariea şi şapte înscrise de Lavinia Dinu, ultima evoluând doar zece minute. Georgiana Ifrim a marcat şase puncte, Denisa Ţurcan şi Maria Stratulat şi-au împărţit, în mod egal, alte patru puncte, iar Ioana Săndulescu a finalizat un coş de la distanţă. La reuşite de la 6,75 metri, gazdele au avut şapte coşuri din nouă posibile, cu un procentaj de 77%.

Amfitrioanele au condus pe toată durata întâlnirii de duminică cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti. Gazdele au intrat perfect în meci şi au debutat cu un parţial de 29-2, acesta majorându-se, treptat, până la pauza mare, la 35 de puncte diferenţă, scor 45-10. După reluare, ritmul impus de alb-roşii a fost identic cu cel din prima parte a disputei, atunci când oaspetele nu prea au găsit variante la finalizare. În sfertul al treilea am înregistrat o diferenţă de alte 24 de puncte în plus, tabela indicând 75-16 după 30 de minute pentru ca, la final, să contabilizăm cel mai mare avantaj al echipei Baschet Club Star, de 70 de puncte, scor 89-19. Roxana Mihai nu a evoluat în această partidă, echipiera gazdelor fiind grav accidentată, ea urmând să fie operată în curând la piciorul drept, acolo unde a suferit o ruptură de ligamente.

Pentru a putea vedea toate rezultatele şi clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, daţi click aici...

Niciun comentariu: