sâmbătă, 16 noiembrie 2013

JUNIOARE III. Star a câştigat cu Olimpia, 60-15

Ruxandra Mihai (nr. 6) a fost peste toţi
Cu Ruxandra Mihai în prim plan, căpitanul alb-roşiilor bifând 29 de puncte şi zece intercepţii, echipa Baschet Club Star s-a impus, sâmbătă, în deplasare, scor 60-15, în faţa formaţiei Olimpia Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a şasea a Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au evoluat la adevărata lor valoare abia după pauza mare, în primele 20 de minute ale întâlnirii scorul fiind doar de 18-10 pentru oaspete. Star a rămas lider, cu zece puncte.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Amfitrioanele nu au aliniat însă, în meciul cu echipa Baschet Club Star, de sâmbătă, lotul feminin sub 14 ani care participă în Campionatul Naţional feminin de junioare trei deoarece gruparea din Şoseaua Iancului are mai multe formaţii care o reprezintă în diferite competiţii, atât la nivel local cât şi în cel naţional. În aceste condiţii, misiunea jucătoarelor alb-roşii nu a fost una foarte dificilă decât până la jumătatea întâlnirii, atunci când ambele loturi au marcat împreună doar 28 de puncte, scor 18-10 pentru Ruxandra Mihai şi pentru colegele sale, adică un număr foarte mic de reuşite într-o dispută pentru categoria sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici. În sfertul al treilea, oaspetele şi-au trecut în cont 24 de puncte, cu şase mai multe decât au făcut-o într-o perioadă dublă de timp. Până la final, fetele pregătite de Valentin Bâlă au revenit la ritmul normal şi s-au impus la o diferenţă de 45 de puncte, 60-15.

Statistică Etapa precedentă, echipa Baschet Club Star şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, după victoria de pe teren propriu cu formaţia CSŞ 2 Bucureşti, scor 120-14. Detalii despre această partidă puteţi citi aici... 

Cu o evoluţie aproape fără greşeală, Ruxandra Mihai a încheiat meciul cu Olimpia Bucureşti cu o double double, totalizând 29 de puncte şi zece intercepţii. Căpitanul alb-roşiilor şi-a impulsionat continuu colegele în ofensivă şi s-a apărat perfect. Alexandra Marin şi Oana Dima au contribuit cu câte 12 puncte de fiecare pentru succesul echipei Baschet Club Star iar Denisa Ţurcan, Ioana Săndulescu şi Maria Topîrceanu şi-au împărţit, în mod egal, şase puncte. Roxana Mihai a fost folosită doar zece minute, fiind menajată pentru partida de dumincă, de pe teren propriu, cu CSŞ Ploieşti, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. Amalia Cranta şi Lavinia Dinu nu au fost convocate, sâmbătă, pentru jocul din etapa a şasea, însă ambele vor fi pe teren în disputa cu formaţia din judeţul Prahova.

Chiar dacă mai au de disputat o restanţă, cu ICED Bucureşti, jucătoarele alb-roşii se află pe primul loc în clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate şi cu un total de zece puncte după şase runde consumate din tur. Pe poziţia a doua a ajuns formaţia Sport For All, team care a adunat nouă puncte în timp ce Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti ocupă treapta a treia a podiumului cu două lungimi în spatele liderului. Etapa viitoare, a şaptea, echipa Baschet Club Star urmează să întâlnească, pe propriul teren, pe CSŞ 4 Bucureşti, partida fiind programată duminică, 24 noiembrie, de la ora 14.00, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală. Fetele pregătite de Valentin Bâlă mai au de întâlnit pe Vilis, CSŞ 6 Bucureşti şi pe ICED.

Într-un alt meci din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star a trecut de ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc. Detalii puteţi citi aici... 

Niciun comentariu: