luni, 4 noiembrie 2013

MINIBASCHET. Pas greşit cu CSŞ 2 Buc., 31-47

Amalia Cranta (la minge) a marcat 11 pct.
După două victorii consecutive în cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, jucătoarele alb-roşii au pierdut primul lor meci în competiţia din Capitală. Echipa Baschet Club Star a cedat întâlnirea din deplasare cu formaţia CSŞ 2 Bucureşti, scor 31-47, la capătul unei dispute în care gazdele s-au distanţat în prima parte a partidei. După pauză, mai motivate, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu s-au impus în sferturile trei şi patru însă insuficient ca să câştige.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Meciul de duminică, dintre echipele CSŞ 2 Bucureşti şi Baschet Club Star, avut două părţi distincte. În primele două sferturi, gazdele s-au distanţat, treptat, până la un ecart de 18 puncte, scor 32-14 la jumătatea întâlnirii, avantaj care s-a dovedit sufiecient pentru victorie. După pauză, jucătoarele alb-roşii au încercat să revină însă nu au mai putut, consolarea fetelor pregătite de Ioana Topîrceanu fiind aceea că s-au impus în ultimele două perioade, atunci când am consemnat scorul de 17-15 în favoarea Amaliei Cranta, Laviniei Dinu şi a colegelor sale. Ingrid Paraschiv a fost cea de-a treia marcatoare a oaspetelor, componentele lotului feminin sub 12 ani înregistrând, astfel, primul eşec în disputele din Capitală. CSŞ 2 Bucureşti s-a impus cu scorul de 47-31 şi a rămas lider în seria a doua de calificare.

Statistică Într-un alt meci din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, sâmbătă, echipa Baschet Club Star s-a impus cu scorul de 51-8 în faţa formaţiei ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc, după o dispută pe care jucătoarele alb-roşii au controlat-o pe toată durata acesteia, fără a avea probleme în a se impune. Detalii aici...

Lavinia Dinu a fost cea mai bună marcatoare din lotul echipei Baschet Club Star în meciul cu formaţia Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti. Pivotul alb-roşiilor a terminat cu double double, având 12 puncte şi tot atâtea recuperări. Amalia Cranta a mai adăugat alte 11 puncte în dreptul oaspetelor iar Ingrid Paraschiv a completat seria sportivelor care au înscris cu alte opt puncte. Monica Ciobanu nu a finalizat nicio acţiune în această dispută, în timp ce Irina Carp nu a avut nici ea oportunitatea de a-şi trece numele pe foaia de joc. În rest, lotul vizitatoarelor a fost alcătuit din sportive de la categorii inferioare, astfel că Ana Stratulat, Vanesa Preda, Alexia Pârvan şi Bianca Butilică nu au putut să facă faţă defensivei gazdelor. Amfitrioanele au fost mai exacte la finalizate doar în prima parte a jocului.

După patru etape disputate în cadrul seriei a doua din Campionatul Municipal feminin de minibaschet, jucătoarele alb-roşii au acumulat cinci puncte, şi se află pe locul al treilea în grupă, după formaţiile CSŞ 2 Bucureşti şi ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc. Pe poziţiile următoare s-au situat, în ordine, Raptors, CSŞ 6 Bucureşti, Olimpia B, ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc şi CET Govora. Primele trei clasate se vor califica la turneul final al competiţiei. Runda următoare, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu vor evolua pe propriul teren, cu Raptors Bucureşti. Partida va avea loc în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Gimnaziale 103 şi va începe la ora 11.30, după cum au anunţat oficialii grupării din Capitală. Întâlnirea este o restanţă din etapa a doua, amânată la cererea oaspetelor.

Rezultatele şi clasamentele din cadrul celor două serii de calificare din cadrul Campionatului Municipal de minibaschet pot fi accesate aici...

Niciun comentariu: