luni, 18 noiembrie 2013

MINIBASCHET. Star a fost peste Steaua: 45-27

Răzvan Minculescu (roşu) a avut 17 pct
Lotul masculin sub 12 ani al echipei Baschet Club Star a încheiat seria a patra de calificare din cadrul Campionatului Munipal masculin de minibaschet cu şase victorii din tot atâtea meciuri disputate şi a rămas lider în grupă cu maximum de puncte posibile, 12. În ultima partidă, duminică, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică s-au impus, în deplasare, scor 45-27, în faţa formaţiei CSŞ 3 Steaua Bucureşti după o dispută controlată de gazde în primele zece minute, însă jucătorii alb-roşii au avut tăria să revină şi să se impună până la finalul acestui meci.

Din seria a patra de calificare a Campionatului Municipal masculin de minibaschet mai fac parte formaţiile CS Otopeni, Steaua Magic II Bucureşti, CSŞ 5 Bucureşti, CS Voluntari, CSŞ 3 Steaua şi Vilis Bucureşti, toate aceste grupări fiind învinse de echipa Baschet Club Star în prima parte a sezonului. Jucătorii alb-roşii au bifat 12 puncte din tot atâtea posibile şi aşteaptă acum partidele din retur, acolo unde vor pleca de fiecare dată cu prima şansă, la adăupostul succeselor din tur, ceea ce le asigură un avans important în lupta pentru un loc în fazele superioare ale întrecerii pe Capitală. În acest sezon, la categoria sportivilor născuţi în anii 2002-2003, s-au înscris 27 de cluburi din Bucureşti şi nu numai, însă numai şase se vor lupta pentru medalii, la turneul final din luna mai, anul viitor, atunci când se vor stabili şi laureatele acestei competiţii.

Statistică În derby-ul grupei a patra de calificare a Campionatului Municipal masculin de minibaschet, echipa Baschet Club Star a învins, pe teren propriu, pe formaţia CSŞ 5 Bucureşti, după un meci foarte frumos. Jucătorii alb-roşii s-au impus cu scorul de 29-25.

Gazdele de la CSŞ 3 Steaua Bucureşti au început perfect meciul de duminică cu echipa Baschet Club Star şi s-au distanţat rapid pe tabela de marcaj. Răzvan Minculescu a evoluat şters la început, iar acest lucru s-a cunoscut şi în prima perioadă, atunci când adversarii au condus cu scorul de 9-7. Matei Toader, David Iancu şi Matei Şohan au fost mult mai combativi în cel de-al doilea sfert iar acest lucru s-a văzut şi în economia partidei. Jucătorii alb-roşii au întors rezultatul, au egalat şi apoi s-au desprins printr-un parţial de 13-5, având un avans de şase puncte la pauza mare, scor 20-14. Treptat, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au condus ostilităţile şi s-au desprins până la 34-18 la finalul celui de-al treilea sfert, având un ecart liniştitor înainte de ultuma perioadă unde s-a jucat pentru statistică.

Echipa Baschet Club Star s-a impus, la final, cu scoruşl de 45-27 şi a rămas pe primul loc în seria a patra de calificare a Campionatului Municipal masculin de minibaschet. Răzvan Minculescu a contribuit cu 17 puncte la succesul alb-roşiilor în timp ce Matei Toader a adăugat alte 14 puncte, cei doi având împreună cu patru puncte mai mult decât au înscris totţi componenţii formaţiei adverse. David Iancu a mai adus alte opt puncte iar Radu Dună a plusat cu patru la care mai adăugăm şi coşul din acţiune venit pe mâna lui Matei Şohan. Etapa viitoare, a şaptea, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică vor avea zi liberă deoarece în serie sunt şapte cluburi ceea ce înseamnă că un team stă în fiecare rundă, acum urmând să fie rândul şi Baschet Club Star, care nu va avea însă cum să piardă poziţia de lider.

Pentru a putea vedea toate rezultatele şi clasamentele din cadrul Campionatului Municipal masculin de minibaschet, click aici...

Niciun comentariu: