duminică, 15 decembrie 2013

JUNIOARE III. Final de tur. Victorie 86-6 cu ICED

Alb-roşiile nu au avut probleme
Prima parte a Campionatului Municipal feminin de junioare trei s-a încheiat, duminică, atunci când jucătoarele alb-roşii au învins, în deplasare, scor 86-6, formaţia ICED Bucureşti, într-o partidă care a contat pentru etapa a noua a acestei competiţii. Echipa Baschet Club Star a acumulat maximum de puncte în clasament, 18, şi are şanse mari să închidă întrecerea pe primul loc, având victorii directe destul de concludente în faţa tuturor adversarelor din disputa pe Capitală, acolo unde concurează zece grupări.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Pentru meciul de duminică, cu formaţia ICED, conducerea tehnică a alb-roşiilor a odihnit trei jucătoare: Ruxandra Mihai, Alexandra Marin şi Amalia Cranta în timp ce Roxana Mihai este accidentată şi se află sub tratament după o lovitură la ligamente. În aceste condiţii au apărut pe foaia de arbitraj Bianca Butilică, Ana Stratulat şi Irina Carp, toate promovate de la lotul de minibaschet, ultima sportivă bifând o evoluţie excelentă cu două intercepţii şi cinci recuperări. Lavinia Dinu, Georgiana Ifrim, Denisa Ţurcan, Maria Topîrceanu şi Ioana Săndulescu au primit mai multe minute pe teren faţă de prestaţiile din Campionatul Naţional, iar Livia Mariea a fost folosită doar 14 minute, tocmai pentru a nu forţa o eventuală formă oboseală care să conducă spre o posibilă absenţă în viitor. Chiar şi aşa, componentele echipei Baschet Club Star nu au avut probleme în întâlnirea junioarelor trei.

Statistică Cel mai echilibrat meci pe care jucătoarele alb-roşii l-au disputat în turul actualei ediţii a Campionatului Municipal feminin de junioare trei a fost cel în care componentele echipei Baschet Club Star au întâlnit formaţia Olimpia Bucureşti, scor 60-15. Detalii citiţi aici...

Fetele pregătite de Valentin Bâlă au realizat un prim parţial perfect cu formaţia ICED şi au condus, după zece minute de la debutul întâlnirii, cu scorul de 15-0. Georgiana Ifrim a marcat 11 din cele 17 puncte ale sale, nou record personal, în sfertul al doilea, lucru care a făcut ca diferenţa să crească şi mai mult, alb-roşiile completând un interval de 20-2 pentru 35-2 la pauza mare. După reluare a urmat un sfert fără puncte primite pentru oaspete care au adus alte 24 de puncte în plus avansului de la jumătatea disputei aşa că tabela a indicat 59-2. Bianca Butilică, Ana Stratulat, Irina Carp, Lavinia Dinu şi Ingrid Paraschiv au fost pe parchet în ultimele minute însă şi aşa ecartul a continuat să crească până la un maximum de 80 de puncte, 86-6 pentru Star. Această victorie a fost cea de-a noua consecutivă.

Oana Dima a fost principala realizatoare a alb-roşiilor, cu 26 de puncte şi 11 recuperări, componenta echipei Baschet Club Star bifând, astfel, un double double, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Georgiana Ifrim, care a terminat cu 17 puncte şi zece pase decisive, sportiva grupării din Capitală fiind la prima sa realizare de acest fel din carieră. Lavinia Dinu a mai adăugat alte 17 puncte în timp ce Ingrid Paraschiv a contribuit cu 11 puncte, după o evoluţie foarte bună, mai ales că sportiva este născută în anul 2003. Livia Mariea a înscris opt puncte iar Maria Topîrceanu patru la care mai adăugăm un coș din acțiune al Denisei Țurcan și o aruncare liberă transformată de Ioana Săndulescu. În prima etapă a returului Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star va întâlni pe 4Sports.

Rezultatele complete şi clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei pot fi accesate aici...

Niciun comentariu: