sâmbătă, 14 decembrie 2013

JUNIOARE III. Succes cu CSŞ 6 Buc., scor 105-16

Multe puncte au venit de sub panou
Într-un meci din cadrul etapei a opta a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star a trecut, sâmbătă, fără probleme, de formaţia CSŞ 6 Bucureşti cu scorul de 105-16. Adversarele jucătoarelor alb-roşii au înscris în această competiţie lotul de minibaschet, unul cu un an mai mic de vârstă decât cel al acestei categorii, rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au bifat o altă victorie în restanţa cu Vilis, scor 75-25.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

După cele patru puncte consecutive cucerite în faţa formaţiilor CSŞ 6 Bucureşti şi Vilis, echipa Baschet Club Star a ajuns la un total de opt victorii din tot atâtea posibile în Campionatul Municipal feminin de junioare trei şi a acumulat maximum de puncte, 16. După opt etape, pe poziţia a doua în clasament se situează Sport For All, cu 14 puncte, în timp ce treapta a treia a podiumului este ocupată de Olimpia Bucureşti cu 11 puncte şi cu un meci mai puţin disputat. În zona locurilor 4-6 echilibrul este aproape perfect între CSŞ 2 Bucureşti, CSŞ 6 Bucureşti şi ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc, toate aceste grupări fiind separate de o singură lungime. În partea inferioară a ierarhiei, team-urile CSŞ 4 Bucureşti, Vilis şi ICED închid ierarhia. Următorul meci al alb-roşiilor va avea loc duminică, în deplasare, cu ICED.

Statistică Într-un alt meci, disputat tot în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star s-a impus, pe teren propriu, scor 89-19, în faţa formaţiei CSŞ 4 Bucureşti.

Cu un start de partidă destul de bun, echipa Baschet Club Star nu a avut probleme în a se distanţa în faţa formaţiei Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti. În prima perioadă, Ruxandra Mihai a marcat 18 puncte, cu două mai mult decât au reuşit adversarele în toată întâlnirea. Oana Dima a bifat alte 12 puncte, tot în primele zece minute, atunci când tabela a indicat scorul de 30-2 pentru alb-roşii. Alexandra Marin a fost servantul perfect în sfertul al doilea, atunci când a pasat decisiv de zece ori iar Lavinia Dinu, Maria Topîrceanu şi Livia Mariea au înscris aproape la fiecare acţiune ofensivă şi au stabilit scorul primei părţi la 52-5. După reluare, banca tehnică a gazdelor a folosit mai multe formule de joc, astfel că titularele au avut timp de odihnă, însă şi aşa ecartul dintre cele două grupări a crescut continuu.

Georgiana Ifrim, Ioana Săndulescu, Denisa Ţurcan, Maria Topîrceanu şi Lavinia Dinu au punctat pentru un parţial de 12-2 şi au făcut ca scorul să urce până la 84-16 după 30 de minute. Conducerea alb-roşiilor a menţinut fiecare jucătoare pe teren cel puţin 15 minute, excepţie făcând Maria Stratulat, accidentată în meciul cu CSŞ Târgovişte, şi Alexandra Marin, menajată după o lovitură uşoară la gleznă. Amalia Cranta nu a fost trecută pe foaia de arbitraj deoarece a fost bolnavă iar Roxana Mihai este, în continuare, accidentată. Până la urmă, echipa Baschet Club Star a bifat a opta victorie la rând în Campionatul Municipal feminin de junioare trei, cu scorul de 105-16. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au ca obiectiv, în acest sezon, în competiţia din Capitală, o clasare chiar în primele două locuri.

Pentru a vedea toate rezultatele şi clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: