duminică, 8 decembrie 2013

UNDER 15. Eșec sever cu Champions, scor 53-100

Alb-roșiile nu au controlat zona inelului
În cea de-a patra etapă a turneului de sală contând pentru seria I de calificare a Campionatului Național feminin Under 15, echipa Baschet Club Star a pierdut, scor 53-100, meciul cu gazdele de la ACS Champions, după o dispută pe care jucătoarele alb-roșii nu au știut cum să o controleze. Mai mult, oaspetele au greșit enorm în atac și au cedat adversarelor foarte multe mingi valorificate apoi de sub panou sau de la semidistanță. Replica fetelor pregătite de Valentin Bâlă a venit foarte târziu, pe final.

VEDEȚI AICI GALERIA FOTO

Singura dată când am consemnat egalitatea pe tabela de marcaj a fost chiar după primele acțiuni, atunci când fiecare formație și-a valorificat prima posesie. După aceea, gazdele de la ACS Champions au controlat, treptat, autoritar această întâlnire. După zece minute de la primul angajament, amfitrioanele au avut 14 puncte avans, scor 26-12. A urmat apoi o perioadă în care jucătoarele alb-roșii au pierdut total controlul și nu au putut să mai țină ritmul cu adversarele. Chiar dacă Alexandra Marin a marcat 14 din cele 15 puncte ale oaspetelor în actul secund, componetele echipei Baschet Club Star au pierdut, practic, jocul chiar până la pauza mare, atunci când am consemnat un deficit de 32 de puncte, scor 27-59. Cu 20 de greșeli neforțate în prima jumătate, Ruxandra Mihai & Co au fost de nerecunoscut.

Statistică Într-un meci din cadrul etapei a treia a seriei I de calificare contând pentru Campionatul Național feminin Under 15, echipa Baschet Club Star a câștigat, destul de greu, partida contra formației CSȘ Ploiești. Cronica și galeria foto le puteți vedea dând click aici...

Nici după reluare lucrurile nu s-au schimbat. Adversarele de la ACS Champions au dominat și și-au impus ritmul, indiferent de schimbările efectuate de banca tehnică a alb-roșiilor, atât în ceea ce privește defensiva sau jucătoarele care au intrat pe teren. Diana Șușnea nu s-a regăsit într-un meci în care a evoluat fără clarviziune, Ruxandra Mihai și Georgiana Dima au greșit destul de mult, Roxana Agachi și Livia Mariea nu au găsit soluții în ofensivă iar Alexandra Marin s-a pripit în anumite momente. În minutul 30, gazdele au condus la o diferență mai mult decât liniștitoare, scor  84-36, moment din care nu s-a mai pus decât problema ecartului dintre cele două grupări. Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au trezit însă mult prea târziu și nu au echilibrat disputa decât pe final, însă au pierdut jocul cu 53-100.

Alexandra Marin a terminat, din nou, cu o double double, pivotul alb-roșiilor având 35 de puncte și 16 recuperări. În rest, lista marcatoarelor echipei Baschet Club Star a fost una destul de restrânsă, în care au mai intrat Livia Mariea, opt puncte, Ruxandra Mihai cu șase puncte și Roxana Agachi și Georgiana Ifrim, ambele cu câte un coș din acțiune. În rest, nicio altă sportivă nu a mai înscris. Indiferent de rezultatul ultimului meci din seria I de calificare contând pentru Campionatul Național feminin Under 15, cel cu CSȘ Constanța, Diana Șușnea și colegele sale sunt, matematic, la turneul semifinal al acestei competiții, care va avea loc în perioada 7-9 februarie 2014, într-o localitate care va fi desemnată ulterior. Echipa Baschet Club Star și-a adjudecat deja locul doi din această grupă, după ACS Champions.

Echipa Baschet Club Star a trecut, în reuninea de sâmbătă dimineață, de formația CSȘ Târgoviște cu scorul de 74-60. Detalii puteți citi aici...

Niciun comentariu: