duminică, 23 februarie 2014

BABYBASCHET. Fetele, eşec cu Olimpia: 11-40

Ana Stratulat (la minge) a fost cogheteră
Echipa Baschet Club Star a pierdut, duminică, meciul de pe teren propriu, scor 11-40, cu formaţia Olimpia. Partida a contat pentru etapa a noua din cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, rundă care a adus jucătoarelor alb-roşii un alt eşec, fetele pregătite de Valentin Bâlă neavând, până acum, nicio victorie în clasament, fiind pe poziţia a şasea cu opt puncte acumulate. Lider în această ierarhie este chiar Olimpia, cu opt victorii consecutive.

REZULTAT DIN MECIUL TUR:
CS OLIMPIA - BC STAR 37-6

Fără Claudia Ilie, care a absentat la partida cu Olimpia, jucătoarele alb-roşii au avut o prestaţie mediocră, chiar dacă principala realizatoare a gazdelor, Ana Stratulat, a început destul de bine disputa de duminică. Bianca Butilică a acuzat o durere la gleznă şi a evoluat şters, în timp ce Ioana Carp şi Alexia Pârvan au greşit destul de mult în meci. Ştefania Constantinescu şi Daria Săndulescu nu s-au descurcat în faţa unor adversare mai mari cu doi ani şi mai experimentate, asta şi pentru că lotul amfitrioanelor a fost alcătuit din sportive născute, în majoritate, în anii 2005 şi 2006. Ana Maria Radu a fost destul de combativă la cel de-al doilea său joc în echipamentul echipei Baschet Club Star iar Vanessa Preda şi-a dorit mult un coş din acţiune pe care, de altfel, l-a şi reuşit spre finalul sfertului patru al acestei întâlniri.

Statistică Jucătoarele alb-roşii au disputat, până acum, şapte meciuri în Campionatul Municipal feminin de babybaschet, toate acestea fiind pierdute. Din retur, media de puncte marcate a echipei Baschet Club Star a crescut la 14,5 în două meciuri faţă de 6,8 în tur. Detalii aici...

Ana Stratulat şi Bianca Butulică au transformat două aruncări libere din patru posibile şi au adus primele puncte pentru echipa Baschet Club Star, în meciul de acasă, contra formaţiei Olimpia Bucureşti. Cu toate acestea, adversarele şi-au impus, fără probleme, ritmul în perioada de debut şi au condus cu 15-2 după zece minute. Până la pauza mare nu s-au schimbat foarte multe, amfitrioanele fiind de nerecunoscut într-o partidă pe care nu au reuşit să o controleze nici măcat la debut. Oaspetele s-au distanţat fără probleme la jumătatea disputei la 23-4, ecart suficient, la această categorie, pentru asigurarea unei victorii. Avantajul adversarelor a continuat să crească şi după reluare şi s-a materializat la un maximum de 31 de puncte, însă Vanessa Preda a marcat ultimul coş al întâlnirii pierdute cu scorul de 11-40.

Cele mai multe puncte pentru gazde au venit din partea Anei Stratulat, sportiva terminând meciul cu un total de şase puncte. Ana Maria Radu şi Vanessa Preda au combinat pentru patru puncte împărţite în mod egal în timp ce Bianca Butilică a mai completat tabloul marcatoarelor cu încă o aruncare liberă. Ştefania Constantinescu, Daria Săndulescu, Alexia Pârvan şi Ioana Carp nu au avut posibilitatea să finalizeze în meciul cu Olimpia. Etapa viitoare, echipa Baschet Club Star nu va evolua, având rundă liberă. Fetele pregătite de Valentin Bâlă vor reveni în competiţie pe 8 martie, atunci când vor înfrunta, în deplasare, pe ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc. Lider în cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet a rămas Olimpia Bucureşti, locul al doilea fiind ocupat de către CSŞ 6 Bucureşti.

Etapa trecută, echipa Baschet Club Star a pierdut, pe teren propriu, meciul cu formaţia CSŞ 6 Bucucreşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: