duminică, 11 mai 2014

JUNIOARE III. Star a trecut de CSŞ 4 Buc: 68-16

Georgiana Ifrim a marcat şase puncte
Echipa Baschet Club Star şi-a adjudecat, matematic, titlul de campioană muncipală în Bucureşti, la categoria junioarelor trei, după ce, sâmbătă dimineaţă, jucătoarele alb-roşii au trecut, în deplasare, de formaţia CSŞ 4 Bucureşti cu scorul de 68-16. Din lotul oaspetelor au lipsit trei sportive de bază, Alexandra Ghiţă, Ruxandra Mihai şi Roxana Mihai nefiind înscrise pe foaia de arbitraj, în timp ce Georgiana Ifrim a fost menajată pentru disputele din întrecerea naţională.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

În aceste condiţii., banca tehnică a alb-roşiilor a preferat să le introducă pe teren pe Lavinia Dinu, Amalia Cranta şi pe Ingrid Paraschiv, toate acestea fiind componente ale lotului de minibaschet feminin. Monica Ciobanu şi Irina Carp au ajuns şi ele pe parchet, chiar dacă au evoluat mai puţin decât colegele acestora. Oana Dima şi Livia Marea au completat, aproape de fiecare dată, formula de joc şi au avut un rol substanţial la victoria de sâmbătă, una în care fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut, cu siguranţă, avantajul de a porni ca favorite. În urma acestui rezultat, după 16 etape, echipa Baschet Club Star a acumulat maximum de puncte, 32 şi conduce în ierarhia celor din Capitală şi este urmată de Olimpia, la două lungimi, şi de Sport For All la patru puncte.

Statistică În partida tur, desfăşurată în noiembrie 2013 pe terenul echipei Baschet Club Star, jucătoarele alb-roşii nu au avut probleme cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti de care au trecut cu scorul de 89-19. Detalii şi foto despre acesl meci puteţi vedea accesând acest link...

Oana Dima a terminat cu o double double disputa cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti, pătrarul alb-roşiilor bifând 24 de puncte, 12 recuperări şi opt capace. Lavinia Dinu a continuat seria evoluţiilor excelente şi a realizat o nouă partidă foarte bună în care a marcat 12 puncte şi a adăugat alte şapte intercepţii. Livia Mariea a continuat să arate că este în creştere de formă şi a adăugat alte zece puncte în timp ce Ingrid Paraschiv a plusat cu alte şapte puncte, după ce a surprins, efectiv, în câteva rânduri, apărarea gazdelor. Georgiana Ifrim a adăugat şase puncte iar Denisa Ţurcan alte patru plus Amalia Cranta care a încheiat cu trei puncte, cu unul mai mult decât Maria Topîrceanu. Deşi Monica Ciobanu şi Irina Carp nu au finalizat nicio acţiune în acest meci ele au impresionat plăcut ca şi Denisa Ţurcan.

Livia Mariea, Oana Dima şi Georgiana Ifrim au făcut ca tabela să indice 10-0 pentru echipa Baschet Club Star aproape de jumătatea perioadei de debut, moment în care oaspetele au mai redus din turaţie. Chiar şi aşa, sportivele de la CSŞ 4 Bucureşti nu au avut puterea să se agaţe de o şansă pe cât se poate de mică pentru a încerca să revină. Fără a se realiza măcar o singură dată egalitatea în această întâlnire, fetele pregătite de Valentin Bâlă au dominat aproape pe toată durta unei dispute tranşate încă de la jumătatea acesteia, atunci când alb.roşiile au condus cu 28-11. Cu două etape înainte de finalul Campionatului Municipal de junioare trei, indiferent de rezultale cu Vilis şi cu CSŞ 6 Bucureşti, echipa Baschet Club Star va câştiga această întrecere deoarece nu mai poate pierde primul loc al acestei ierarhii, la U14.

Pentru a putea vedea cine a fost cea mai bună jucătoare a echipei Baschet Club Star, în meciul cu CSŞ 4 Bucureşti, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: