duminică, 1 iunie 2014

MINIBASCHET. Star a învins pe Laguna, scor 54-23

Meciul a fost destul de disputat
După ce a câştigat primele două partide din turneul de sală contând pentru seria semifinală I a Campionatului Municipal masculin de minibaschet, echipa Baschet Club Star a învins, duminică, în deplasare, formaţia Laguna 1 Bucureşti cu scorul de 54-23. De menţionat faptul că jucătorii alb-roşii au întâlnit cea de-a doua grupare a acestui club, însă rezultatul din teren este echivalent cu o calificare la turneul final al competiţiei din Capitală. Răzvan Minculescu a marcat 20 de puncte, Matei Toader 14, în timp ce Daniel Adam a avut opt puncte şi 11 recuperări.

În urma victoriei din meciul cu formaţia Laguna 1 Bucureşti, echipa Baschet Club Star a încheiat seria semifinală I pe locul al doilea în serie, la două lungimi în spatele liderului Dan Dacian 1 Bucureşti. Chiar dacă au început grupa cu un eşec, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică şi de Valentin Bâlă au revenit exact atunci când nimeni nu s-a mai aşteptat şi au legat trei meciuri câştigate în serie, clasându-se deasupra celor de la Dan Dacian 2 Bucureşti, Laguna 1 Bucureşti, Playball şi CS Voluntari. Jucătorii alb-roşii urmează să evolueze în turneul final al Campionatului Municipal masculin de minibaschet, întrecere programată să aibă loc, cel mai probabil, în intervalul 13-15 iunie, la baza Sport Arena din incinta Institutului Politehnic Bucureşti. Georgian Harnagea şi Dragoş Toma nu au evoluat, fiind bolnavi.

Statistică După ce a pierdut primele două partide din seria semifinală I a Campionatului Municipal masculin de mininbaschet, scor 31-43 cu Playball şi 26-69 cu Dan Dacian 1 Bucureşti, echipa Baschet Club Star a reintrat în disputa pentru calificarea la turneul final, pe Capitală.

Adrian Cheeana a marcat primele două puncte ale meciului de duminică, dintre echipele Laguna 1 Bucureşti şi Baschet Club Star. Au urmat alte două coşuri ale alb-roşiilor, venite pe mâna lui Vlad Bălăşoiu şi Daniel Adam, însă gazdele au replicat şi au redus din diferenţă. Matei Toader a punctat din spaţiul de trei secunde iar Daniel Adam a dominat zona de sub panouri. După sfertul de debut, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică şi de Valentin Bâlă au avut 14-2. Ecartul s-a mărit până la pauza mare până la 19 puncte, scor 29-10, după ce Răzvan Minculescu şi Eduard Harabagiu au colaborat excelent, pentru un parţial de 15-8. Cea de-a treia perioadă a început cu amfitrionii la timonă, însă doar pentru scurt timp. Răzvan Minculescu, Eduard Harabagiu şi Matei Toader & Co s-au desprins la 42-17.

Vlad Bălăşoiu a evoluat cu patru greşeli personale pe toată durata celei de-a doua părţi a meciului cu Laguna, însă sportivul alb-roşu s-a apărat excelent, chiar dacă a fost în pericol să fie eliminat. Daniel Adam a controlat lupta la recuperare, acolo de unde a şi câştigat 11 mingi în timp ce Răzvan Minculescu a fost coşgheterul întâlnirii, cu 20 de puncte marcate. Matei Toader a bifat 14 puncte, Daniel Adam a adus alte opt puncte iar Eduard Harabagiu, Adrian Cheeana şi Vlad Bălăşoiu au combinat pentru 12 puncte împărţite în mod egal. Echipa Baschet Club Star s-a impus, la final, la un ecart de 31 de puncte, scor 54-23, rezultat care asigură prezenţa la turneul final al Campionatului Municipal masculin de minibaschet alături de formaţii precum Dan Dacian, Laguna, BC Slam, CS 4Sport sau de Spike.

Pentru a vedea rezultatele realizate de Baschet Club Star, click aici...

Niciun comentariu: