vineri, 11 iulie 2014

LIGĂ. Băieţii au pierdut cu CSŞ 4 Bucureşti: 25-45

Sursa foto: facebook F.R.Baschet
Într-un meci contând pentru locurile de clasament din Top 16, de la Liga Naţională de Minibaschet masculin de la Craiova, echipa Baschet Club Star a pierdut, vineri după amiaza, scor 25-45, disputa cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti, după o partidă în care jucătorii alb-roşii nu s-au ridicat la nivelul prestaţiilor de până acum, din acest turneu final. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă se vor lupta, sâmbătă, pentru poziţiile 15-16 în România, cu gazdele din Bănie, BC Lions Craiova.

DETALII DESPRE TURNEU

Meciul dintre echipele Baschet Club Star şi CSŞ 4 Bucureşti a fost, practic, unul fără istoric. Jucătorii alb-roşii au evoluat şters, au greşit enorm de mult, atât în atac cât şi în apărare, iar combativitatea acestora a lăsat de dorit. În aceste condiţii, advesarii au condus pe toată durata întâlnirii, excepţie făcând doar după prima posesie, atunci când Daniel Adam a deschis scorul. În rest, nu s-a mai pus problema ca Răzvan Minculescu, Eduard Harabagiu, Vlad Bălăşoiu, Matei Toader, Georgian Harnagea şi colegii acestora să mai poată reveni. După primul sfert, tabela a indicat 10-4 iar la pauza mare a fost 21-12 pentru oponenţi, dezavantajul de nouă puncte mărindu-se, treptat, în partea a doua a disputei, atunci când, la final, cei de la CSŞ 4 au închis tabela la un maximum de 20 de puncte, scor 45-25.

Statistică Într-un meci din cadrul optimilor de finală, pentru locurile 9-16, echipa Baschet Club Star a pierdut, scor 19-32, întâlnirea cu formaţia Labradors Târgu Mureş, partidă în care jucătorii alb-roşii au ratat enorm şi nu s-au descurcat deloc în faza defensivă. Detalii aici.

Eduard Harabagiu a marcat cele mai multe puncte pentru alb-roşii, în meciul cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti, fundaşul echipei Baschet Club Star adunând doar şapte puncte în această întâlnire. Matei Toader a terminat cu şase puncte, însă a ratat foarte mult în acţiuni simple de finalizare şi a fost imprecis la linia de aruncări libere, în timp ce Daniel Adam nu a adus decât cinci puncte din spaţiul de trei secunde. Răzvan Minculescu a fost, din păcate, unul dintre oamenii care nu s-au regăsit pe teren, având doar două coşuri şi o lovitură de penalitate transformată. Vlad Bălăşoiu a înscris două puncte, mult prea puţin pentru posibilităţile sale. Sub panou, David Iancu nu a găsit o eventuală şansă de a finaliza iar Alexandru Cişmaşu, Adrian Cheeană şi Georgian Harnagea nu au făcut faţă ritmului impus de adversari.

După un turneu final destul de obositor, în care au câştigat trei partide şi au pierdut cinci, jucătorii alb-roşii vor încheia, sâmbătă de dimineaţă, Liga Naţională de Minibaschet masculin de la Craiova, competiţie care a avut loc în perioada 6-12 iulie. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă se vor lupta pentru locurile 15-16 în ţară, la categoria sportivilor născuţi în anii 2002 şi mai mici, advesară urmând să le fie formaţia BC Lions, din localitate. Chiar dacă pornesc cu şansa a doua în această întâlnire, componenţii echipei Baschet Club Star sunt decişi să repete performnaţele din disputele cu Galactica Braşov şi cu CSU Sibiu şi să încheie competiţia cu o victorie, ceea ce ar reprezenta un plus pentru moralul băieţilor. Delegaţia grupării din Capitală va reveni acasă, sâmbătă seara, cu trenul, cu o cursă a companiei Regiotrans.

În primul meci al Ligii Naţionale de Minibaschet masculin, Baschet Club Star a dispus de Laguna 2 Bucureşti. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: