vineri, 11 iulie 2014

LIGĂ. BC Star - Labradors Târgu Mureş 19-32

Sursa foto: facebook F.R.Baschet
La capătul unui meci în care nu s-a aflat decât o singură dată în avantaj pe tabela de marcaj, echipa Baschet Club Star a pierdut, scor 19-32, vineri de dimineaţă, partida cu formaţia Labradors Târgu Mureş. Disputa a contat pentru play-off-ul Ligii Naţionale de Minibaschet masculin de la Craiova, formaţia din Capitală urmând să evolueze în jocurile de clasament pentru poziţiile 13-16 în ţară, la categoria de vârstă rezervată sportivilor născuţi în anii 2002-2003.

Răzvan Minculescu a fost de nerecunoscut în meciul de vineri cu Labradors, decarul alb-roşiilor evitând, aproape de fiecare dată, să intre în joc sau sa-şi asume anumite responsabilităţi. Daniel Adam a fost departe de prestaţiile din zilele precedente, pivotul echipei Baschet Club Star fiind previzibil şi lent în comparaţie cu adversarii direcţi. Matei Toader şi Vlad Bălăşoiu au avut momente de câdere iar Eduard Harabagiu s-a resimţit după lovitura la picior, din jocul cu CSU Sibiu. În aceste condiţii, ardelenii au profitat din plin de degringolada din tabăra bucureştenilor şi s-au distanţat fără probleme încă de la început, asigurându-şi astfel victoria şi accesul pentru poziţiile 9-12. David Iancu a fost cel care şi-a ţinut colegii aproape, acesta având şapte puncte, patru recuperări, două capace, o pasă decisivă şi două intercepţii.

Statistică În cel mai disputat meci pe care echipa Baschet Club Star l-a susţinut la Liga Naţională de Minibaschet masculin de la Craiova, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au trecut de formaţia CSU Sibiu cu scorul de 34-31, la capătul unui joc de infarct. Detalii puteţi citi aici...

Răzvan Minculescu a deschis scorul în partida cu Labradors, însă adversarii au replicat rapid, au egalat şi au preluat conducerea. Avantajul ardelenilor s-a mărit constant încă din perioada de debut, bucureştenii nereuşind să poată împiedica acest lucru, din păcate. După zece minute de la primul angajament, tabela a indicat 9-3 pentru adversari, ecart care s-a mărit şi pe durata celui de-al doilea sfert, până la 16-6. David Iancu a marcat de două ori de sub panou plus încă o pasă decisivă, astfel că, la jumătatea întâlnirii alb-roşii au mai avut de recuperat un deficit de trei puncte, scor 13-16. După reluare, din păcate, inconstanţa în faza ofensivă şi-a spus cuvântul iar gruparea din Târgu Mureş a continuat să-şi mărească punctele pe tabelă până la 24-16, în minutul 30, având prima şansă la victorie înainte de final.

Ultima perioadă nu a mai adus nimic nou în jocul băieţilor pregătiţi de Valentin Bâlă, aceştia resimţind din plin oboseala după partida din ziua precedentă, cu CSU Sibiu, întâlnire care s-a încheiat la ora 23.00, deoarece disputa a fost mutată în sală, din cauza vremii nefavorabile. David Iancu a avut şapte puncte pentru alb-roşii, Vlad Bălăşoiu a marcat cinci, Răzvan Minculescu nu a realizat decât un coş din acţiune şi o "liberă" în timp ce Daniel Adam şi Matei Toader şi-au împărţit, în mod egal, patru puncte. În urma eşecului cu Labradors, scor 19-32, echipa Baschet Club Star va întâlni, vineri după amiaza, de la ora 16.00, formaţia CSŞ 4 Bucureşti, într-un meci care va conta pentru semifinalele locurilor 13-16 în România, acolo unde se mai luptă Steaua Magic I Bucureşti şi BC Lions Craiova.

Pentru informaţii, rezultate, galerii foto şi ştiri legate de Liga Naţională de Minibaschet de la Craiova, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: