miercuri, 9 iulie 2014

LIGĂ. BC Star - For You Speranţa Cluj 31-45

Sursa foto: facebook F.R. de Baschet
În primul meci pe care jucătorii alb-roşii l-au susţinut în Top 16, aceştia nu au putut să treacă de formaţia For You Speranţa Cluj, în runda de debut din seria A4 contând pentru Liga Naţională de Minibaschet masculin de la Craiova din perioada 6-12 iulie. Echipa Baschet Club Star a pierdut, miercuri, disputa cu gruparea ardeleană, scor 31-45, şi urmează să mai întâlnească, joi, pe CS 4Sports Bucureşti şi primul lot al CSU Sibiu.

VEDEŢI FAZA GRUPELOR

Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au început destul de slab meciul de miercuri cu formaţia For You Speranţa Cluj, adversarii distanţându-se destul de uşor pe tabela de marcaj din cauza unor enori defensive făcute de Daniel Adam şi de Alexandru Cişmaşu. La capătul sfertului inaugural, ardelenii au condus la o diferenţă de 15 puncte, scor 19-4, avans care avea, mai târziu, să fie decisiv în stabilirea învingătoarei. Răzvan Minculescu a ratat enorm de mult şi a evoluat fără determinare, lucru care s-a văzut în economia partidei, chiar dacă Eduard Harabagiu, Matei Toader şi Georgian Harnagea au încercat să mai repare din greşelile colegiului lor, din sfertul al doilea. La pauza mare, echipa Baschet Club Star a avut de recuperat un deficit de 16 puncte, tabela indicând 11-27 după 20 de minute de la primul angajament.

Galerie foto Pentru a putea vedea imagini de la toate meciurile care s-au disputat în ziua a doua a Ligii Naţionale de Minibaschet masculin de la Craiova, accesaţi acest link. La întrecere participă 97 de echipe din toată ţara, competiţia urmând să se încheie sâmbătă, 12 iulie 2014.

După reluare, componenţii echipei Baschet Club Star au încercat să se apropie de advesari şi să mai reducă din diferenţa de pe tabelă, lucru care, iniţial, a părut că este posibil. Chiar dacă Daniel Adam a avut destule mingi în spaţiul de trei secunde, pivotul alb-roşiilor a ratat destul de mult. Vlad Bălăşoiu a fost eliminat pentru acumularea a cinci greşeli personale, lucru care a dezechilibrat situaţia din teren. În aceste condiţii, For You Speranţa Cluj a condus cu scorul de 37-19, în minutul 30. Eduard Harabagiu a luat jocul pe cont propriu şi a bifat, în ultimul sfert, opt puncte consecuvive pentru alb-roşii. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă nu au putut decât să-şi adjudece parţialul de final, scor 12-8, însă meciul a revenit adversarilor care s-au impus cu scorul de 45-31.

Eduard Harabagiu a fost cel mai bun jucător din tabăra echipei Baschet Club Star din disputa cu formaţia For You Speranţa Cluj, acesta contribuind cu opt puncte pe foaia de arbitraj, aceeaşi sumă fiind bifată şi în dreptul lui Răzvan Minculescu. Cu o evoluţie peste aşteptări, David Iancu a încheiat cu patru puncte, cinci recuperări şi un capac, în timp ce Matei Toader a avut trei puncte, tot atâtea capace şi două intercepţii. Daniel Adam şi Georgian Harnagea au combinat pentru opt puncte împărţite în mod egal. Miercuri seară nu este programat niciun meci pentru alb-roşii, pentru ca joi băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă să întâlnească la ora 12.00 pe CS 4Sports Bucureşti iar la ora 20.00 pe CSU 1 Sibiu, în două întâlniri foarte dificile, ambii adversari fiind deosebiţi de redutabili şi chiar cu pretenţii la o medalie.

Programul complet al rezultatelor înregistrate în reuniunea de miercuri poate fi accesat aici...

Niciun comentariu: