duminică, 30 noiembrie 2014

UNDER 16. Meci fără istoric, eşec sever la Braşov

Alb-roşiile nu s-au regăsit în atac
Într-o partidă în care echilibrul s-a menţinut doar la primele posesii, echipa BC Star Pro Basketball Academy a dezamăgit în deplasare de la Braşov, scor 46-78 în faţa gazdelor de la CSU Cuadripol. Jucătoarele alb-roşii nu s-au regăsit pe întreaga durată a partidei contând pentru etapa a opta a Campionatului Naţional feminin Under 16, au evoluat modest şi au ratat destul de mult, nereuşind să pună probleme gazdelor, vicecampioane naţionale la categoria lor.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Sarah Dumitrescu şi Ruxandra Mihai au evoluat şters şi nu au mai fost la fel de combative aşa cum au arătat până acum, Alexandra Ghiţă nu a avut o prestaţie deloc bună în ofensivă, Diana Şuşnea, Maria Lacău şi Oana Dima au greşit mult în ambele faze ale meciului cu CSU Cuadripol Braşov iar Roxana Agachi, Ana Stănescu şi Cristina Grigore abia s-au văzut pe teren. În aceste condiţii, amfitrioanele nu au avut nicio problemă în a se desprinde la o diferenţă de maximum 32 de puncte, atât cât a arătat tabela la final, scor 78-46 pentru ardelence, în condiţiile în care, până la această dispută, gruparea din Capitală a fost pe primul loc la media punctelor marcate în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Ardelencele au fost mereu la timonă şi-au impus ritmul şi nu au lăsat impresia că pot pierde întâlnirea.

Statistică În partida tur, disputată la Bucureşti, formaţia CSU Cuadripol Braşov a câştigat meciul cu echipa BC Star Pro Basketball Academy cu scorul de 76-63. Astfel, gruparea de sub Tâmpa are avantajul confruntărilor directe în grupa preliminară C. Detalii puteţi citi aici...

Cele 18 puncte marcate de Sarah Dumitrescu în meciul de duminică, disputat la Braşov, au fost mult prea puţine pentru a putea schimba ceva în jocul alb-roşiilor. Diana Şuşnea a avut 12 puncte, trei recuperări, o pasă decisivă şi două posesii pierdute, în timp ce Ruxandra Mihai a terminat cu zece puncte şi opt greşeli neforţate. Cu doar trei puncte venite pe mâna Alexandrei Ghiţă, ofensiva bucureştencelor a fost aproape inexistentă în spaţiul de trei secunde, chiar dacă pivotul grupării din Capitală a strâns 11 recuperări. Oana Dima a finalizat o singură dată din acţiune în timp ce Maria Lăcău a transformat doar o aruncare liberă. Roxana Agachi, Cristina Grigore, Ana Stănescu nu au avut posibilitatea să înscrie. BC Star nu le-a avut în lot pe Antonia Alexe, Ilinca Păun, Georgiana Ifrim şi Roxana Mihai.

Meciul cu CSU Cuadripol Braşov a fost unul fără istoric, însă doar pentru adversare. Acestea s-au distanţat rapid la 24-11, după primul sfert, apoi au condus la pauza mare cu 39-27, după cel mai echilibrat parţial al întâlnirii, singurul adjudecat de componentele BC Star Pro Basketball Academy cu 16-15. După reluare, ardelencele au continuat să-şi impună ritmul în faţa unei apărări aproape inexistente şi au condus cu 65-38 înainte de ultima perioadă. Până la final, gruparea de sub Tâmpa a plusat cu alte cinci puncte şi a câştigat cu 78-46. Etapa viitoare, jucătoarele alb-roşii vor reveni pe teren propriu, în sala de educaţie fizică şi sport a Universităţii "Lumina", urmând să întâlnească, pe data de 7 decembrie, formaţia Phoenix Galaţi. Disputa va conta pentru etapa a noua a Campionatului Naţional Under 16.

Echipa BC Star Pro Basketball Academy şi-a asigurat calificarea în fazele semifinale a competiţiei junioarelor doi, după succesul din faţa formaţiei CSŞ Braşovia Braşov. Detalii aici...

Niciun comentariu: