duminică, 7 decembrie 2014

JUNIOARE III. Meci uşor cu CSŞ 4, scor 124-19

Sub panou nu au fost deloc probleme
Lotul feminin de junioare trei a dominat categoric partida de duminică, de pe teren propriu, întâlnire care a contat pentru Campionatul Municipal feminin sub 14 ani, acolo unde echipa BC Star Pro Basketball Academy nu a avut nicio problemă în disputa cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti. Fetele pregătite de Liliana Barbu şi-au văzut de treabă pe toată durata acestui joc şi s-au impus cu un categoric 124-19, cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în acest sezon, la feminin, indiferent de categorie.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Amalia Cranta a deschis seria reuşitelor alb-roşiilor cu patru puncte consecutive, după care Alexia Vlad-Neagu şi Antonia Alexe au majorat scorul până la 13-0 în minutul cinci. Ilinca Dăscălescu a evoluat în primul său meci oficial pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy şi a finalizat pentru 26-2, atât cât a indicat tabela după primul sfert. Ilinca Păun a adăugat patru coşuri la rând şi a mărit ecartul la 34-2, pentru ca, pe rând, Ingrid Paraschiv şi Miruna Stănescu, ambele de la lotul de minibaschet, să contribuie şi ele cu coşuri. La pauză am consemnat 63-7 pentru fetele pregătite de Liliana Barbu. După reluare, amfitrioanele nu au avut probleme în a majora constant diferenţa faţă de adversare, maximum fiind de 105 puncte, scor 124-19 atât cât a indicat tabela la finalul întâlnirii de duminică.

Statistică După meciul mai puţin reuşit din etapa trecută, atunci când jucătoarele alb-roşii au pierdut, în deplasare, scor 48-66, în faţa formaţiei Sport For All, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au evoluat acum cu mult mai bine, pe terenul propriu.

Ilinca Păun a rămas principala marcatoare a echipei BC Star Pro Basketball Academy la categoria sub 14 ani, jucătoarea alb-roşiilor trecându-şi în cont 32 de puncte. Antonia Alexe a contribuit cu 22 de puncte la succesul fetelor pregătite de Liliana Barbu în meciul cu formaţia CSŞ 4 Bucureşti iar Alexia Vlad-Neagu a mai adăugat 17 puncte. Amalia Cranta a înscris 15 puncte pentru amfitrioane în timp ce Ilinca Dăscălescu a plusat cu zece puncte, gazdele având cinci sportive cu cel puţin zece puncte trecute în cont. Ingrid Paraschiv şi Miruna Stănescu şi-au împărţit, în mod egal, 16 puncte, iar Maria Marin şi Alexandra Barbu au avut câte şase puncte fiecare. De la gazde, toate jucătoarele trecute pe foaie au realizat cel puţin două coşuri din acţiune, cu 17 mai multe decât au înscris toate sportivele de la CSŞ 4.

În urma acestui rezultat, echipa BC Star Pro Basketball Academy a rămas pe locul trei în clasamentul Campionatului Municipal de junioare trei, la un punct în spatele liderului Phoenix CSŞ Constanţa şi la egalitate de puncte cu Sport For All însă a doua formaţie are avantajul coşaverajului din întâlnirea directă. ACS Viitorul se află pe poziţia a patra iar ierarhia este închisă de ACS Champions şi de CSŞ 4 Bucureşti. Următoarea etapă în întrecerea din Capitală este programată pe 20-21 decembrie, însă la acea dată jucătoarele alb-roşii vor avea rundă liberă. În aceste condiţii, următorul meci al echipei BC Star Pro Basketball în această întrecere va avea loc abia anul viitor, în intervalul 10-11 ianuarie, pe teren propriu, în faţa formaţiei Viitorul Bucureşti, Ilinca Păun şi colegele sale pornind cu prima şansă.

În prima etapă din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa BC Star Pro Basketball Academy a trecut de Asesoft Junior Ploieşti. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: