luni, 24 iunie 2013

TURNEU. Succes facil cu CSŞ 4 Bucureşti: 104-19

Alb-roşiile au dominat duelul sub panou
Într-un meci în care am consemnat o singură schimbare de lider pe tabelă şi doar o egalitate de-a lungul celor patru perioade de joc, echipa Baschet Club Star s-a impus, luni după amiază, fără probleme, scor 104-19, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a doua a turneului final al Campionatului Municipal feminin de junioare trei, competiţie care are loc în perioada 24-26 iunie în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ruxandra Mihai a încheiat partida cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti cu 22 de puncte şi opt intercepţii, căpitanul alb-roşiilor marcând cu trei puncte peste cât au realizat toate adversarele echipei Baschet Club Star. Oana Dima a bifat 19 puncte, egalul numărului realizat în total de oaspete, în disputa de luni după amiază. Roxana Mihai şi-a trecut în cont o double double cu un total de 14 puncte şi 15 pase decisive în timp ce Alexandra Marin, cu nouă puncte, 12 recuperări, şapte capace şi trei pase decisive a fost şi ea aproape de acest procedeu. Ana Florea a mai adăugat alte zece puncte iar Cristina Grigore a realizat opt puncte, patru recuperări şi tot atâtea capace. Diana Şuşnea a avut opt puncte la care s-au adăugat alte şapte puncte ale Laviniei Dinu şi două coşuri marcate de Livia Mariea plus unul finalizat de Georgiana Ifrim.

Statistică În luna februarie, echipele Baschet Club Star şi Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti s-au întâlnit într-un meci din cadrul sezonului regulat al Campionatului Municipal de junioare trei. Jucătoarele alb-roşii au câştigat atunci cu scorul 72-8. Detalii citiţi aici.

Oaspetele au deschis scorul în partida dintre echipele Baschet Club Star şi CSŞ 4 Bucureşti, însă două aruncări libere transformate de Ruxandra Mihai plus un coş din acţiune al căpitanului alb-roşiilor au egalat tabela la patru. Au urmat realizările Laviniei Dinu, Georgianei Ifrim şi Dianei Şuşnea, ecartul mărindu-se la 23-6 după zece minute, în favoarea BC Star. Până la pauza mare, fetele pregătite de Valentin Bâlă au ajuns la un 50-14 oarecum conform cu ceea ce s-a petrecut pe teren, după evoluţii foarte bune ale Alexandrei Marin, Roxanei Mihai şi ale Oanei Dima. Diferenţa a crescut şi în partea a doua a disputei, atunci când amfitrioanele au ajuns la 86-15 la finele celui de-al treilea sfert, în timp ce Ruxandra Mihai a fost cea care a adus punctul cu numărul 100 pentru gazde, care au închis tabela la 104-19.

După ce s-au încheiat toate disputele din faza grupelor turneului final al Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star a terminat pe primul loc în seria A şi va evolua în semifinalele competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 1999-2000 în faţa formaţiei Raptors. În celălalt meci al penultimului act, Olimpia Bucureşti va întâlni pe ACS Champions, ultima grupare fiind campioana naţională en titre la Under 14 şi favorita la medaliile de aur în disputa pe Capitală. Pe locul cinci s-a clasat CSŞ 4 Bucureşti, în timp ce Sport For All a încheiat pe şase. Poziţia a şaptea a fost ocupată de BC 97, ierarhia fiind închisă de cea de-a doua formaţie a clubului Olimpia. Finala Campionatului Municipal feminin sub 14 ani este programată miecuri, 26 iunie, de la ora 16.00, la sala Şcolii 103.

În primul meci al turneului final din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei echipa Baschet Club Star a trecut de formaţia Olimpia Bucureşti cu scorul de 83-51. Detalii aici...

Niciun comentariu: