duminică, 13 octombrie 2013

UNDER 14. Star a învins CSM Târgovişte cu 71-29

Sub panou s-au marcat multe puncte
Cu 25 de puncte trecute în cont, Oana Dima a fost cea mai bună marcatoare a meciului dintre echipele Baschet Club Star şi CSM Târgovişte, scor 71-29, partidă care a avut loc duminică dimineaţă, în Capitală, şi care a contat pentru etapa a noua a seriei preliminare F din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşii au acumulat maximum de puncte posibile, 16, şi au încheiat pe primul loc în clasament.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Fără a avea mari probleme şi fiind mereu la cârma întâlnirii, fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au desprins încă din debutul întâlnirii de duminică cu formaţia CSM Târgovişte. Gruparea din Capitală a dominat lupta la recuperare şi a realizat o tranziţie foarte bună, astfel că, după zece minute, bucureştencele au avut 28-7. Cea de-a doua perioadă a fost una în care, în mare parte, componentele echipei Baschet Club Star şi-au impus ritmul însă adversarele au realizat şi ele câteva acţiuni foarte frumoase, lucru apreciat şi de spectatori. La jumătatea disputei, tabela a indicat scorul de 42-13 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă. Beneficiind şi de avantajul taliei, Alexandra Marin, Oana Dima şi Livia Mariea au recuperat mingi importante în ofensivă pe care le-au fructificat imediat în puncte, avantaj care a lipsit team-ului din Cetatea Chindiei.

Statistică În tur, la turneul de sală de la Ploieşti, din perioada 27-29 septembrie, echipa Baschet Club Star a câştigat cu scorul de 80-21 meciul cu formaţia CSM Târgovişte, partidă în urma căreia alb-roşiile şi-au asigurat fotoliul de lider în serie. Detalii puteţi citi aici...

După reluare, jucătoarele alb-roşii au continuat să-şi impună ritmul în timp ce conducerea tehnică a decis ca toate sportivele trecute pe foaia de arbitraj să evolueze în mod egal, lucru care s-a şi întâmplat. În partea a doua a meciului bucureştencele au aşezat mai mult atacurile şi au adus mai puţine puncte de pe contraatac, astfel că la final am consemnat 71-29 pentru echipa Baschet Club Star. Oana Dima a realizat o double double, 25 de puncte şi 11 recuperări, Alexandra Marin s-a încadrat şi ea la acest capitol cu zece puncte şi tot atâtea mingi câştigate pe urmărire, în timp ce Ruxandra Mihai a mai adăugat alte 14 puncte. Denisa Ţurcan a continuat seria prestaţiilor bune şi a finalizat, din nou, din spaţiul de trei secunde iar Maria Topîrceanu şi Livia Mariea au avut câte patru puncte de fiecare.

În reuniunea de duminică seară echipa Baschet Club Star a avut etapă liberă, însă jucătoarele alb-roşii au încheiat seria prelimimară F cu maximum de puncte posibile, 16, şi s-au calificat în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 14. Alături de bucureştence şi-au mai asigurat un loc mai departe formaţiile CSŞ Târgovişte şi CSŞ Ploieşti, prima grupare reuşind să întoarcă în ultima rundă un deficit de nouă puncte din tur şi să se impună cu 80-61. Pe ultimele două poziţii au ajuns CSM Târgovişte şi ACS Champions, team-uri care nu au reuşit să se impună cu una din echipele de pe podium. Următorul joc al Baschet Club Star la categoria junioarelor trei va avea loc pe 10 noiembrie, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă vor întâlni, teoretic, pe Phoenix LPS Galaţi, în deplasare.

Într-un alt meci disputat la turneul final de la Bucureşti, echipa Baschet Club Star a învins, sâmbătă seară, formaţia CSŞ Ploieşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: