duminică, 3 noiembrie 2013

JUNIOARE III. Victorie cu ACS Dan Dacian, 77-24

Oana Dima (la minge) a avut 20 puncte
Fără Ruxandra Mihai, accidentată, şi cu Alexandra Marin prezentă doar un sfert pe parchet, lotul feminin sub 14 ani al echipei Baschet Club Star s-a impus, sâmbătă după amiază, pe propriul teren, scor 77-24, în faţa formaţiei ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au condus încă din primul minut şi şi-au menţinut, după trei etape, primul loc în clasamentul Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Alb-roşiile sunt, de altfel, cotate cu şanse la o medalie.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Roxana Mihai a fost coşghetera meciului dintre echipele Baschet Club Star şi ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc, componenta alb-roşiilor având 25 de puncte la final, cu unul mai mult decât au înscris toate adversarele alb-roşiilor. Aceeaşi sportivă şi-a mai trecut în statistică 15 pase decisive, şapte recuperări şi două capace. Oana Dima a adăugat alte 20 de puncte şi opt recuperări în timp ce Georgiana Ifrim a realizat o prestaţie deosebită şi a plusat cu alte 13 puncte, la capătul celei mai bune evoluţii a sa pentru Baschet Club Star, în acest sezon. În doar zece minute, Alexandra Marin a avut patru coşuri din acţiune şi opt recuperări iar Denisa Ţurcan a contribuit cu alte patru puncte la succesul amfitrioanelor. Lavinia Dinu, Livia Mariea şi Maria Topîrceanu au finalizat fiecare câte o acţiune personală iar Amalia Cranta a avut un punct.

Statistică În etapa a treia a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star s-a deplasat la Sport For All, formaţie pe care a învins-o cu scorul de 89-34. Atunci nu au evoluat Oana Dima, Alexandra Marin, Amalia Cranta şi Georgiana Ifrim.

După un debut perfect, jucătoarele alb-roşii nu au avut probleme prea mari în prima perioadă a meciului contra formaţiei ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc şi au condus cu scorul de 19-8, după prima perioadă. Diferenţa dintre cele două grupări avea să se mărească, treptat, până la un total de 23 de puncte, tabela indicând 37-14 după 20 de minute de la primul angajament. După reluare, Roxana Mihai, Oana Dima şi Georgiana Ifrim, ultima cu un nou record personal stabilit la puncte marcate, au continuat să înscrie aproape din orice poziţie, lucru care a făcut ca ecartul să ajungă la 39 de puncte pentru gazde, scor 58-19, la finalul celui de-al treilea sfert. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au mărit continuu avantajul pe tabela de marcaj până la un maximum de 53 de puncte, scor 77-24, la finalul disputei.

După trei meciuri programate în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star are o medie de 93.33 de puncte marcate pe joc şi doar 19,33 primite şi a rămas lider în competiţia pe Capitală, rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi chiar mai mici. Ruxandra Mihai şi colegele sale mai au de disputat o restanţă cu formaţia ICED, club care a fost înscris în competiţie după debutul sezonului regulat. În etapa viitoare, a cincea, jucătoarele alb-roşii vor evolua împotriva Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti, team care, până acum, se află pe poziţia a doua cu maximum de puncte, opt, cât au acumulat şi fetele pregătite de Valentin Bâlă până acum, însă acestea au avantajul coşaverajului net superior. Pe treapta a treia se situează baschetbalistele de la Olimpia, cu opt puncte.

În prima etapă din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, echipa Baschet Club Star a învins pe CS 4Sports cu scorul de 114-0. Detalii aici...

Niciun comentariu: