luni, 18 noiembrie 2013

MINIBASCHET. Fetele de la Star au rămas în top

Sursa foto: arhivă BC Star
Echipa Baschet Club Star a acumulat cea de-a patra victorie, din cinci posibile, duminică, pe propriul teren, atunci când s-a impus cu scorul de 20-0 în faţa formaţiei Olimpia B Bucureşti, oaspetele neprezentânud-se la această întâlnire. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşii se află pe locul al doilea în seria a doua de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, după liderul CSŞ 2 Bucureşti, însă cu un pas în faţa formaţiilor ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc, Raptors şi CSŞ 6 Bucureşti.

Lavinia Dinu, Amalia Cranta şi Ingrid Paraschiv au dus greul pentru echipa Baschet Club Star în primele cinci etape din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet. Cele trei sportive au marcat majoritatea punctelor pe care alb-roşiile le-au avut în aceste întâlniri şi au contribuit decisiv, până în acest moment, la ocuparea locului doi în seria a doua de calificare. Monica Ciobanu, Diana Pătran, Irina Carp, Bianca Butilică şi Ana Stratulat au bifat şi ele evoluţii bune în actuala ediţie rezervată jucătoarelor născute în anii 2002-2003 şi chiar şi mai mici, acolo unde lotul pregătit de Ioana Topîrceanu a mai fost completat de Vanessa Preda, Alexia Pârvan, Ştefania Constantinescu şi de Claudia Ilie. Cu o medie de 33 de puncte înscrise pe meci, Lavinia Dinu & Co speră la calificarea în fazele superioare ale întrecerii din Capitală la Under 12 fete.

Statistică Singura înfrângere a jucătoarelor alb-roşii, în actuala ediţie a Campionatului Municipal feminin de minibaschet a fost în faţa formaţiei CSŞ 2 Bucureşti. Echipa Baschet Club Star a pierdut, în deplasare, partida respectivă cu scorul de 31-47. Detalii citiţi aici...

În etapa a şasea a seriei a doua din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, echipa Baschet Club Star ar fi trebuit să întâlnească, duminică, pe teren propriu, formaţia Olimpia B Bucureşti. Adversarele jucătoarelor alb-roşii nu s-au prezentat însă la această întâlnire, omologată de arbitri cu scorul de 20-0, conform regulamentului. În urma acestui rezultat, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au acumulat un total de nouă puncte din zece posibile în clasament, după disputarea a cinci runde, şi sunt la un pas în spatele liderului CSŞ 2 Bucureşti. Pe poziţiile următoare se află ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc şi Raptors Bucureşti, într-o grupă din care mai fac parte team-urile Olimpia B Bucureşti, Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti, ACS Dan Dacian II Sportul Studenţesc şi CET Govora.

Jucătoarele alb-roşii mai au de disputat o restanţă cu formaţia CET Govora, din prima etapă, deoarece organizatorii Campionatului Municipal feminin de minibaschet au decis să înscrie gruparea respectivă în competiţie după ce meciurile oficiale au început iar echipa Baschet Club Star se afla în plin sezon, în runda a treia. Partida cu team-ul din judeţul Vâlcea va fi reprogramată după ce jucătoarele alb-roşii vor termina toate disputele din prima fază a întrecerii din Capitală. Duminică, 24 noiembrie, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu se vor deplasa la ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc, în sala de educaţie fizică şi sport a Universităţii de Tehnice de Construcţii Bucureşti. Jocul va începe de la ora 16.00 şi le va avea pe amfitrioane ca favorite, deoarece au un lot mai omogen şi mai experimentat.

Într-un alt meci disputat în cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, echipa Baschet Club Star a învins formaţia Raptors. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: