duminică, 23 februarie 2014

MINIBASCHET. Star a trecut de CET Govora: 40-17

Lavinia Dinu (roşu) şi-a ajutat colegele
După un meci pe care l-au controlat încă din primul minut, în care nu am consemnat nicio dată egalitatea şi nicio schimbare de lider pe tabelă, jucătoarele alb-roşii şi-au consolidat locul al treilea în cea de-a doua serie din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet. Echipa Baschet Club Star a învins, duminică, pe teren propriu, scor 40-17, pe formaţia CET Govora, rezultat care aduce fetelor pregătite de Valentin Bâlă cea de-a cincea victorie, din şapte posbile, în competiţie.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

În primul sfert al meciului dintre echipele Baschet Club Star şi CET Govora, disputat duminică, pe terenul primei formaţii, Lavinia Dinu a marcat şapte din cele 14 puncte ale sale din această întâlnire. Gazdele s-au desprins la 9-3 în minutul zece, cele trei posesii fiind sufieciente pentru un ecart liniştitor după perioada de debut. Până la pauza mare, Amalia Cranta şi Ingrid Paraschiv au continuat să mărească diferenţa de pe tabelă, ambele sportive realizând, în tandem, faze de real spectacol şi aplaudate la scenă deschisă de fanii alb-roşiilor. În minutul 20, fetele pregătite de Valentin Bâlă au condus cu 26-7 şi au luat o opţiune serioasă în ceea ce priveşte o eventuală victorie în disputa cu gruparea din Zăvoi, cele 19 puncte în plus la pauza mare fiind un adăpost liniştitor pentru partea a doua a acestui joc.

Statistică În partida tur, desfăşurată tot în Capitală, echipa Baschet Club Star s-a impus cu scorul de 32-13, după un meci excelent făcut de Lavinia Dinu şi de Ingrid Paraschiv, sportive care au combinat pentru un total de 28 de puncte împărţite în mod egal. Detalii puteţi citi aici...

După reluare, trioul Lavinia Dinu, Amalia Cranta şi Ingrid Paraschiv a continuat să-şi facă treaba iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Rând pe rând, în această întâlnire, banca tehnică a gazdelor a introdus pe teren şi sportive de la lotul de babybaschet, Alexia Pârvan şi Vanessa Preda depăşindu-şi condiţia iar Ana Stratulat a confirmat forma bună în care se află. De la grupa sub 12 ani, Irina Carp şi Monica Ciobanu au prins o zi mai puţin fastă, în timp ce Diana Pătran şi Maria Cuţaru, ultima la primul său meci oficial în echipamentul alb-roşu, au impresionat prin combativitate şi prin dăruire. Bianca Butilică a primit mai puţine minute, din cauza unei accidentări uşoare. După 30 de minute de la primul angajament, gazdele au fost tot în avantaj şi au condus, fără a avea probleme, cu scorul de 36-17.

Ultima perioadă a adus un parţial de 4-0 în favoarea gazdelor, echivalentul a 40-17 la finalul meciului. Echipa Baschet Club Star a câştigat o partidă în care a pornit ca favorită, lucru care i-a adus consolidarea poziţiei a treia, la două puncte în spatele liderului CSŞ 2 Bucureşti, în seria a doua din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet. Pe locul doi în grupă se află formaţia Dan Dacian Sportul Studenţesc, însă cu victorie directă în jocul cu alb-roşiile. În meciul cu CET Govora, Lavinia Dinu a terminat cu 14 puncte, Ingrid Paraschiv a încheiat tot cu 14 puncte, Amalia Cranta a adăugat alte 11 puncte iar Ana Stratulat a plusat cu o aruncare liberă transformată. Etapa viitoare, pe 2 martie, fetele pregătite de Valentin Bâlă vor întâlni formaţia Raptors, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103.

În ultimul meci disputat în cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, echipa Baschet club Star a pierdut întâlnirea cu formaţia Dan Dacian Sportul Studenţesc. Detalii aici...

Niciun comentariu: