luni, 25 noiembrie 2013

MINIBASCHET. Fetele au pierdut cu Dan Dacian

Jocul a fost disputat abia după pauză
Într-un meci din cadrul ultimei etape a turului Campionatului Municipal de minibaschet feminin, echipa Baschet Club Star a cedat, în deplasare, scor 27-35, partida cu formaţia Dan Dacian I Sportul Studenţesc, din cadrul seriei a doua a acestei competiţii. Jucătoarele alb-roşii au acumulat trei victorii din cinci posibile şi au încheiat prima fază a întrecerii pe locul al treilea în grupă, după liderul CSŞ 2 Bucureşti şi după Dan Dacian Sportul Studenţesc.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Amalia Cranta a fost cea mai bună marcatoare a echipei Baschet Club Star în meciul de duminică. Componenta alb-roşiilor şi-a trecut în cont un total de 12 puncte în disputa contra formaţiei ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc în timp ce Lavinia Dinu a contribuit cu alte 11 puncte pentru oaspete. Din păcate, cele două jucătoare nu au fost susţinute la fel de eficient de colegele lor, acestea punctând mai rar deşi au avut ocazii la finalizare. Ingrid Paraschiv şi Monica Ciobanu, ambele cu patru puncte împărţite în mod egal, au fost cele care şi-au mai trecut numele pe foaia de joc în ceea ce priveşte coşurile marcate, astfel că aportul ofensiv al fetelor pregătite de Ioana Topîrceanu a fost unul destul de slab la această întâlnire, una destul de importantă pentru supremaţia seriei a doua de calificare din cadrul Campionatului Municipal.

Statistică Etapa precedentă, jucătoarele alb-roşii ar fi trebuit să întâlnească, pe teren propriu, formaţia Olimpia Bucureşti însă adversarele nu s-au prezentat la meci. Partida a fost omologată, conform regulamentului, cu scorul de 20-0 în favoarea echipei BC Star.

Meciul de duminică după amiaza, dintre echipele Dan Dacian I Sportul Studenţesc şi Baschet Club Star a început cu gazdele la timonă, acestea reuşind să-şi impună ritmul fără probleme şi să se distanţeze la un ecart de 13 puncte după prima perioadă, atunci când tabela a indicat 16-3. Amfitrioanele nu au cedat teren nici în sfertul secund, atunci când fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au părut că au puterea să găsească resursele necesare pentru a reveni în joc, însă nu a fost aşa deoarece au pierdut un nou parţial cu scorul de 6-7, echivalentul unui deficit de 14 puncte la pauza mare, scor 9-23. După primele 20 de minute Lavinia Dinu şi Amalia Cranta au resimţit din plin oboseala din disputa cu Olimpia, ambele fiind prezente, cu nici două ore mai devreme, la un joc din Campionatul Naţional Under 14.

După reluare, componetele echipei Baschet Club Star au revenit mult mai motivate pe teren şi au evoluat ca şi cum ar fi intrat alte sportive pe parchet. Lavinia Dinu şi Amalia Cranta au finalizat aproape din orice poziţie şi au făcut ca sfertul al doilea să revină oaspetelor cu 12-2, jucătoarele alb-roşii apropiindu-se la 21-25 după 30 de minute de la primul angajament. Mai mult, perioada decisivă le-a adus pe oaspete la o singură posesie de formaţia ACS Dan Dacian I Sportul Studenţesc, scor 25-27. A fost cea mai mică diferenţă din partea a doua, după care amfitrioanele s-au desprins decisiv şi s-au impus cu 35-27. În urma acestui rezultat, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au încheiat pe locul al treilea, cu un total de opt puncte, turul seriei a doua a Campionatului Municipal feminin de minibaschet.

Într-un alt meci din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, echipa Baschet Club Star a învins formaţia Raptors. Detalii aici...

Niciun comentariu: