miercuri, 12 martie 2014

JUNIOARE III. Baschet Club Star, lider în Municipal

Sursa foto: arhivă BC Star
Lotul feminin sub 14 ani al echipei Baschet Club Star a rămas fără înfrângere, după 12 etape disputate în cadrul seriei unice a Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt neînvinse, în acest sezon, în competiţia din Capitală, şi au mari şanse de a închide sezonul fără niciun eşec, mai ales că partidele foarte dificile par să fi trecut, după succesul de pe teren propriu, scor 60-40, în faţa formaţiei Dan Dacian Sportul Studenţesc, şi după victoria cu 2-0 din faţa celor de la Vilis, ultima grupare retrăgându-se din întrecerea bucureşteană.

Cu un total de 24 de puncte din tot atâtea posibile, echipa Baschet Club Star se află pe primul loc, după 12 etape, în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Pe poziţia a doua se găseşte formaţia Olimpia, la două puncte distanţă faţă de jucătoarele alb-roşii, însă fetele pregătite de Valentin Bâlă se află la adăpostul a două victorii directe în disputele cu gruparea din Şoseaua Iancului. Sport for All se situează pe treapta a treia a podiumului, cu un total de 20 de puncte, în timp ce, locul patru, îi revine team-ului Dan Dacian Sportul Studenţesc, cu un total de 19 puncte. Urmează, în ordine, în ierarhia din Capitală, Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti şi Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti, ambele cu 17 puncte, în timp ce clasamentul este închis de CSŞ 4 Bucureşti şi de ICED, ultimul club neavând nicio victorie.

Statistică În cea mai disputată partidă a echipei Baschet Club Star din acest sezon, la nivelul competiţiei din Capitală, jucătoarele alb-roşii au învins, pe teren propriu, formaţia Olimpia Bucureşti. Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus cu scorul de 61-43. Detalii citiţi aici...

În rundele intermediare, disputate în săptămâna trecută, echipa Baschet Club Star a mai bifat două victorii, trecând de Dan Dacian Sportul Studenţesc, scor 60-40, pe teren propriu, dar şi de Vilis, scor 2-0, din cauza faptului că organizatorii Campionatului Municipal feminin de junioare trei au decis ca formaţia Vilis, în urma retragerii din competiţie, din retur, să piardă toate disputele prin forfait tehnic, cu un punct acordat în clasament. Fetele pregătite de Valentin Bâlă se gândesc însă la meciurile din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde au ca obiectiv calificarea la turneul final dintr-o serie semifinală foarte dificilă, din care mai fac parte team-uri precum LPS Arad şi Olimpia, ambele favorite la cucerirea unei medalii, Phoenix Constanţa, Braşovia Braşov şi CNME din Oradea.

Cu Roxana Mihai încă nerecuperată complet pentru partea a doua a sezonului, cu Oana Dima încă incertă pentru o perioadă de cel puţin câteva zile şi fără aportul Alexandrei Ghiţă, suspectă de varicelă, lotul echipei Baschet Club Star pare unul cu destule probleme. Tehnicienii grupării din Capitală au anunţat sportivele care vor fi folosite pentru meciurile următoare din Campionatul Municipal de junioare trei, acestea fiind: Ruxandra Mihai, Amalia Cranta, Maria Stratulat, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Denisa Ţurcan, Ioana Săndulescu, Maria Topîrceanu, Lavinia Dinu, Ingrid Paraschiv, Monica Ciobanu şi Irina Carp. Etapa următoare, jucătoarele alb-roşii vor întâlni, pe teren propriu, formaţia Sport For All, una dintre surprizele plăcute din acest sezon, în disputele din Bucureşti, la nivelul junioarelor trei.

Runda precedentă, echipa Baschet Club Star a învins fără probleme formaţia ICED, la capătul unui meci pe care alb-roşiile l-au dominat din primul minut. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: