duminică, 16 martie 2014

JUNIOARE III. BC Star - Sport For All 87-30

Alb-roşiile nu au avut probleme sub inel
Cu două jucătoare care au marcat cel puţin 20 de puncte, Alexandra Ghiţă şi Roxana Mihai, şi cu alte două care au avut minimum 14 puncte, Oana Dima şi Ruxandra Mihai, echipa Baschet Club Star s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Sport For All. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat cu scorul de 87-30, într-o întâlnire din cadrul etapei a XIV-a a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, şi au rămas neînvinse Capitală, cu un total de 28 de puncte.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Echipa Baschet Club Star s-a impus în toate cele 14 meciuri pe care le-a disputat, până acum, în cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Jucătoarele alb-roşii se află pe primul loc în clasament cu victorii duble în faţa principalelor urmăritoare, formaţiile Olimpia şi Sport For All, prima grupare fiind la două puncte în spatele alb-roşiilor iar cea de-a doua la patru lungimi. Ierahia este continuată, în ordine, de Dan Dacian Sportul Studenţesc, CSŞ 2 Bucureşti şi de CSŞ 6 Bucureşti, în timp ce grupările CSŞ 4 Bucureşti şi ICED ocupă ultimele două locuri, ultima dintre acestea fără niciun succes trecut în cont. Ruxandra Mihai şi colegele sale mai au nevoie, în următoarele patru etape, doar de două victorii pentru a cuceri titlul în Bucureşti, la categoria rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001.

Statistică Un scor asemănător s-a înregistrat şi în partida tur dintre echipele Baschet Club Star şi Sport For All desfăşurată, în octombrie 2013, pe terenul celei de-a doua formaţii. Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus, la acea dată, cu scorul de 89-34. Detalii citiţi aici...

Roxana Mihai şi Alexandra Ghiţă au combinat, sâmbătă, pentru opt puncte marcate la rând de echipa Baschet Club Star, în debutul întâlnirii de pe teren propriu cu formaţia Sport For All. Oaspetele au finalizat de prea puţine ori şi au încercat să micşoreze, pe cât posibil, diferenţa de pe tabelă. Cu un plus evident în privinţa taliei, gazdele au înscris, cu precădere, din spaţiul de trei secunde şi au condus cu 32-13 după zece minute. Ruxandra Mihai, Oana Dima şi Georgiana Ifrim au continuat, alături de Maria Stratulat şi de Ingrid Paraschiv, să mărească ecartul dintre cele două grupări până la un maximum de 44 de puncte, scor 66-22, cât am înregistrat la pauza mare, la capătul a două perioade foarte bune ale amfitrioanelor, acestea reuşind să beneficieze şi de faptul că adversarele lor nu au avut o bancă mai lungă.

După reluare, gazdele nu au mai forţat şi au aşezat constant atacurile. Mai mult, banca tehnică a alb-roşiilor a rulat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie pentru această întâlnire, fiecare sportivă primind un minimum de 15 minute pe parchet. În aceste condiţii, totalul ultimelor două sferturi a fost de 31-8, echivalentul a 87-30 la finalul meciului, rezultat care le menţine pe Ruxandra Mihai şi pe colegele sale pe primul loc în Campionatul Municipal feminin de junioare trei. Alexandra Ghiţă a avut 22 de puncte, Roxana Mihai a plusat cu 20, Oana Dima a terminat cu 18 puncte iar Ruxandra Mihai a mai adăugat alte 14 puncte într-o partidă pe care echipa Baschet Club Star a dominat-o destul de clar. Livia Mariea a avut şase puncte iar Georgiana Ifrim a finalizat două acţiuni plus o liberă transformată de Ingrid Paraschiv.

Etapa viitoare, echipa Baschet Club Star se va deplasa pe terenul formaţiei CSŞ 2 Bucureşti. În tur, jucătoarele alb-roşii s-au impus, acasă, cu scorul de 120-14. Detalii aici...

Niciun comentariu: