joi, 20 martie 2014

JUNIOARE III. O nouă victorie: 76-25 cu CSŞ 2

Fetele nu au avut probleme sub panou
Ruxandra Mihai a înscris, joi seară, 25 de puncte, exact cât au marcat toate componentele formaţiei CSŞ 2 Bucureşti în partida pe care jucătoarele alb-roşii au câştigat-o, scor 76-25, în deplasare, în cadrul etapei a XV-a a Campionatului Municipal de junioare trei. Echipa Baschet Club Star şi-a continuat seria victoriilor consecutive fără eşec, cu un nou succes în acest sezon, pentru un maxim de puncte posibile acumulate, 30. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt pe primul loc în Capitală.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Partida dintre echipele CSŞ 2 Bucureşti şi Baschet Club Star, contând pentru etapa a XV-a a Campionatului Municipal de junioare trei, s-a disputat în devans, joi seară, deoarece Ruxandra Mihai şi colegele sale vor evolua, duminică, contra formaţiei CSŞ Braşovia Braşov, în Campionatul Naţional feminin Under 14. Jucătoarele alb-roşii au ales să desfăşoare mai devreme runda din competiţia bucureşteană, tocmai pentru a putea pregăti aşa cum trebuie disputa de peste câteva zile. Fetele antrenate de Valentin Bâlă au pornit cu prima şansă în jocul cu CSŞ 2 şi au arătat acest lucru şi pe teren, acolo de unde au lipsit din lot Oana Dima şi Maria Stratulat, ambele cu probleme medicale minore, care nu necesită, din fericire, o perioadă mai lungă de recuperare, acestea urmând să fie pe parchet în meciul cu CSŞ Braşovia.

Statistică În meciul tur, desfăşurat pe terenul echipei Baschet Club Star, jucătoarele alb-roşii s-au impus de o manieră categorică în faţa formaţiei CSŞ 2 Bucureşti. Ruxandra Mihai şi colegele sale au reuşit un succes lejer, impunându-se cu scorul de 120-14. Detalii citiţi aici...

Într-un meci în care am consemnat doar o singură dată egalitatea, 2-2, în minutul 1, şi fără nicio schimbare de lider pe tabelă, jucătoarele alb-roşii nu au avut probleme în a-şi impune ritmul. Alexandra Ghiţă, Georgiana Ifrim, Roxana Mihai şi Livia Mariea nu au mai evoluat la fel de mult cum o fac de obicei, pentru a putea ca toate sportivele trecute pe foaia de arbitraj să capete minute în plus sau cel puţin egale. Ruxandra Mihai a marcat trei coşuri la rând, plus două pase decisive către Ingrid Paraschiv şi Denisa Ţurcan, iar scorul a devenit 12-6 pentru echipa Baschet Club Star, la capătul perioadei de debut. Roxana Mihai, Alexandra Ghiţă, Livia Mariea şi Amalia Cranta au mărit acest ecart până la pauza mare, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă au condus cu 39-8, după un parţial de 27-2.

În sfertul al treilea, formaţia de bază a alb-roşiilor a petrecut doar şase minute pe teren, atunci când adversarele nu au putut să înscrie niciun punct faţă de 16 marcate de Ruxandra Mihai & Co. Roxana Mihai şi Alexandra Ghiţă au plusat cu noi coşuri de sub panou sau de la semidistanţă iar Livia Mariea şi Georgiana Ifrim au fost excelente la intercepţie, chiar dacă ultima a revenit după o accidentare. Din minutul 24, conducerea tehnică a echipei Baschet Club Star nu a mai folosit aceeaşi formulă din partidele din Campionatul Naţional feminin Under 14, însă şi aşa fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus cu 76-25. Ruxandra Mihai a terminat cu 25 de puncte, Roxana Mihai cu 22, Livia Mariea a avut zece puncte în timp ce Alexandra Ghiţă a adăugat alte opt puncte pentru victoria oaspetelor.

Runda viitoare, echipa Baschet Club Star ar fi trebuit să întâlnească formaţia Olimpia Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au disputat şi acest meci în devans, scor 63-41. Detalii aici...

Niciun comentariu: